sts

Alla inlägg den 20 april 2016

Av Elise - 20 april 2016 20:24

Puh! 2 dagar kvar! 2 prov kvar...

Och jag tänkte köra veganskt imorn, men de är en god soppa till lunch, så den vill jag inte missa..;) så skulle de bli en vegansk middag åtminstone idag, men tydligen hade nån gjort kyckling och sötpotatis, så åt de.. Masssssa sötpotatis tog jag, med ketchup :) sen kyckling med aioli :) de fick bli min onsdagsmiddag alltså!
Och jag ville ligga å dra mig lite i sängen imorse, så jag skippade att göra gröten imorse, å tog istället bara en proteinshake.. Tror faktist jag ska göra så imorn å, då kan jag äta lite mer till lunch/middag ;) eller preworkout! De e då eller på middagen som jag gillar att äta lite mer :P
Men förutom frukosten var det som vanligt en mightybar till snack, sen blev lunchen ris, ärtor, morot, å mangoraja... Och de vart en mumsig preworkout när hag kom hem ska jag säga!:D 1 banan, resten av jordgubbarna, 1 klick jordnötssmör, 2 glutenfria brödskivor me veganskt smör, och en nocco!:) muuums! De satt fint! Hoppas på lite sömn inatt ;)
Och på träningen vare ännu en gång lite teknik.. Och körde magträningen nedan! Vilar 5 sekunder mellan varven.. Den bränner faktist! Rätt lätt å snabb, men kör på så ska ni få se ;) bränner de inte så kör alla 4 varv på en gång utan 5sek vila!

Och ja, middagen vet ni.. Men jag är rätt trött nu faktiskt, så HOPPAS de håller i sig å ja kan sova sen..! Önska mig lycka till ;)

20 crunches
20 bicycle crunches
8 fällknivar med böjda ben
x4

Ovido - Quiz & Flashcards