Direktlänk till inlägg 19 juli 2015
Som rubriken lyder! Alltså smeten/degen sj är ju supergod! Ja skulle lätt kunna skippa bikarbonaten och äta med bananglass! Vilken bra idé..;) de ska ja testa ikväll elr imorn!
Dom är inte så speciellt söta, men de gör inte så mycket för mig! Smakar mycket choklad iaf :) men om ni absolut vill ha de sötare, är de bara att ha i agavesirap för att fortfarande hålla de veganskt, elr honung elr vad mer ni kommer på :)
De ni behöver:
1 stor, mogen banan (elr 2 små)
2.4 dl mandelmjöl
1/2 tsk bikarbonat
1.2 dl ren/raw/ekologisk kakao
6-7 dadlar (jag hade 7)
Blanda mandelmjöl, bikarbonat, och kakao i en skål.
Mixa banan och dadlar i en mixer till en smet.
Blanda ihop med de torra ingredienserna med en sked, och beroende på storleken på bananen, kan en skvätt vatten behövas. Jag hade ca 1 msk vatten. Men var inte för ivriga med vattnet.
Sen är de bara att antingen forma en stor brownie på en plåt, elr i en liten form.
Grädda i ca 20 minuter på 175 grader. Jag hade i 18 min.
Låt de svalna lite elr helt, och skär i önskade stora bitar :) jag skar mina i 6 bitar.
Näringsvärde per bit av 6 st:
238 kcal
9.5g protein
15.9g kolhydrater
14.7g fett
Och jag älskar dom!:)
Recept: lilsipper @ instagram
Näringsuträkning: mig
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|