sts

Alla inlägg under december 2015

Av Elise - 8 december 2015 15:04

Nu e ja hemmaaa, och har äntligen vart till gymmet på över en månad :D de va nice! Körde de nedan :) skulle kört frontböj också men glömde helt bort de..! Men ja lyfte ju såklart inte samma vikter som sist.. För de va ju ett tag sen haha.. Kom upp i 35 kg på knäböj istället för 45, och 66 kg i benpressen istället för 73.. Men de vlev nog ett bra pass ändå :) ser fram emot förhoppningsvis träningsvärk imorn ;)
Men idag gjorde vi ju dendär jullunchen på hemkunskapen, så vi värmde på köttbullar som vi gjorde för 2v sen, och så gjorde just jag och Isabell potatis, morötter, å rödbetor i ugn, med salt, rapsolja å peppar, sen kokade vi lite broccoli också :) sen efter böev de "efterrätt", så knäck som vi gjorde förra veckan och mjuk pepparkaka som en annan grupp gjorde förra veckan ;) och juste lite bröd med vitlökssmör oxkså! Så behövde ju knappast gå till matsalen å äta ;)

Sen igårkväll åt ja kyckling å dinkel till middag efter träningen!:D ocy lite tacosås.. Hehe ;p
Å nu äter jag 1/2 rotfruktsfralla, för de va de som fanns kvar, och 2 kalkonskivor, och lite "äggröra" av 3 äggvitor ;) sen 5 dadlar med kanel, ocy en kopp ingefärs-citronte :)

Och ikväll är de ju ingen träning heller.. Har ju redan tränat idag faktist haha! Men så de blir väl å chilla framför yt hela kvällen :) ses imorn!


Knäböj/frontböj:
Knäböj, 6-10 reps: 20 kg, 25 kg, 30 kg, 35 kg,

8 marklyft - 30 kg
8 reverse lunges/ben - 20 kg
10 Hoppande sumo-narrow-sumo squats med hantel - 10 kg
x3

8 pulserande sidoutfall/ben - 24 kg
8 sumo-marklyft/knäböj m. Kettlebell - 24 kg
20 hoppande utfall med hantel - 5kg
x3

Benpress: "uppvärmning"- 10 reps: 18kg, 25 kg, 32 kg, 39 kg, 45kg, jobbset - 10-15 reps: 52 kg, 59kg, 66kg





Av Elise - 7 december 2015 16:08

Mums vilken preworkout! 4 dadlar med kanel, 2 tjocka riskakor med banan och med apelsinchokladsmöret från Renée Voltaire som ja helt glömt bort, sen 2 stekta brödskivor med kalkon, 1 stekt ägg och 1 äggvita, salt, å stekta champinjoner!:D så mumsigt!!
Och till detta ska ja kolla på ph :D missat hela förra veckan..;)
Sen träning ikväll!:D träningarna känns verkligen roliga stt gå till nu.. Längtar till varje träning :) sån skön gemenskap! Har alltid vart de, men va verkligen så trött i början på säsongen.. Men de har verkligen Vänt :)

Idag har de vart chill.. Älskar korta dagar! Men inorn äre kemiprov.. Känns sådär alltså.. Men sen äre nå julmiddag-grejs på hemkunskapen ;p

Och kvällssnacket igår såg ni ju :) supermumsiga banan-chokladpannkakor!:D såå goda!

Men nu ska ja äta upp! Ses imorn!:)

Av Elise - 6 december 2015 19:47

Idag känns de att de e söndag.. Har vart en hyfsat lugn å skön dag :) dock mer effektiv än vad den brukar va! Jag å min brorsa hjälptes åt å gräva ned fiberkabeln på tomten, han hade redan grävt för den förra veckan tror ja, så ja fick hålla ned kabeln medan han skyfflade på lite jord, sen samma sak med en plastremsa som skulle över, sen hjälptes vi åt å ha tillbaka all jord lch allt gräs igen.. Sen har mormor vart här så har vi ätit köttgryta också!:) tog en till portion å åt 2 knäckemackor till ;) den va godare än va ja brukar tycka köttgrytor är!
Och juste, frukosten var 3 ananasskivor och 1 banan, samt 1 msk mighty greens i en smoothie, och 1 helt kokt ägg och 3 kokta äggvitor :) sen åt ja en rotfruktskuse med kokosolja och kalkon som mellis innan maten. Sen efter maten fick jag ju då fotvård, sen hoppade jag i badkaret med 2 chokladpraliner och ett glas champagne ;) firar SM-guld liksom!

Och nu, hae ja precis stekt på lite proteinpannkakor och kollar på yt!:D och dricker citron-ingefärs-te ;) men pannkakorna gjorde jag med 3 äggvitor, 1 helt ägg, 1 mosad banan, lite rismjöl, salt, 2 skopor chokladprotein, å lite havremjölk! Stekte de i kokosolja, å toppa me agavesirap!:D

Och guud så skönt.. Bara 2 veckor lvar till jullov! Det ska ju bli skönt å slippa skolan, men inte lika nice å inte ha nå träningar.. Kommer bli tråkigt alltså.. Sen vettefan om ja kommer orka träna själv..! Borde ju göra de, men vettefan.. Hoppas träningarna fortsätter.. Väldigt tveksam men man kan ju hoppas!

Nä nu ska ja fortsätta denna söndag på vanlogt sätt! Vi ses imorn!:)

Av Elise - 5 december 2015 17:36

Yeeey, vann SM-guld!:D känns ju gött!;) men fick komma hem med ett sår under ögat och en väldigt lätt blödning i ögat, samt en stukad tumme, men defenetivt värt!;) fast höll på å inte klara vikten.. Fick basta, sen så kom vi typ på sekunden till invägningen.. Men klarade den iaf som tur va!:)

Och idag kom vi hem tidigare. För vi fixk match 12 istället för 18.. Haha, tänk, egentligen skulle vi sitta kvar där borta nu så skulle matcherna dra igång om 25 min... Men icke :)

Och påvägen hem åt ja en kebabtallrik..!:) och just nu äter jag lite godis ;) ingen vikt att klara imorn inte! Godis å kebabtallrik tycker jag att ja e värd ;)

Och de blev förresten samma frukost som igår :)

Nä, nu ska ja varva ner och kolla på yt hela kvällen!:)

Av Elise - 5 december 2015 05:06

God morgon! En väldigt tidig morgon dessutom.. Klockan är 5.. Å ja hade alarm på 4.25 imorse.. Nog mycket med sömn har jag nog inte fått inatt men de ska nog gå bra ändå!:) hoppas jag..

Allrså nu börjar ja känna att ja faktist e sjuk.. Men igår efter matchen kände ja de speciellt.. Kände mig hängig å hade lätt huvudvärk.. Men de vart bättre när vi åkte hem.. Just nu är de nånting emellan.. Snälla snälla bli inte sämre under dagen..
Men ja vann förövrigt semin igår!:D skönt! De kändes inte så snyggt men de va skönt ändå.. Hoppas verkligen att finalen går bra idag... Bli inte mer sjuk snällaaaa..
Men ja har ju match på kvällen idag igen, igår började ju alla matcher 18.00, men idag går vissa 12.00 å vissa 18.00, och jag går 18.00

Vi kom hem runt klockan 22 igår.. Var bara att äta å gå å lägga sig! Åt resten av regnbågen, sen proteinglass på 2 frysta banaer, havremjölk, å chokladprotein :) så åt de å gick å la mig! Ja fick alltså Max 5h sömn inatt.. Haha

Och invägningen är mellan 7-8, så vi åker härifrån klockan 6, men men ena boxaren som ska med bor ca en kvart härifrån så jag blir upplockad mellan 20 och kvart i 6 ungefär..

Men vi hörs antingen ikväll elr imorn så får ni veta hur de gick.. Håll alla tummar å tår för oss nu!

Av Elise - 4 december 2015 08:16

Sitter just nu å äter frulle :) så skönt å va ledig! Å vi ska åka om 45 min ungefär :p
Ja hade satt klockan på 7.45, men ja vaknade 6.50 å kunde inte somna om.. Så ja låg med mobilen och sen kollade lite på yt :) men nu äter ja iaf frukost!^^ men ja kommer troligtvis inte få match idag, men ja tar ju med mig grejer å sånt utifall..
Men frukosten blir iaf 2 tjocka riskakor med banan och jordnötssmör, 1 glas apelsinjuice, sen vanliga gröten, fast med 1 äggvita istället för 3, för vi har bara kvar 3 ägg (2 st nu) och de måste räcka hela heögen ifall ingen handlar..

Men ka måste säga alltså att de e sååå skönt å va ledig idag! Om en kvart börjar skolan, å ja sitter liksom å äter frukost i myskläder ;) fast för de måste ja gå upp typ 05.45 imorn och på söndag.. Elr ja kommer inte ihåg om vi skulle åka 6 elr 7..? Hoppas 7 slltså.. För ska vi åka 6 måste ja ju gå upp 4.45 De känns ju lite sådär..! Men de får ja väl ta för att va ledig idah..;)

Nä nu måste ja äta upp, så ska ja gö iordning mig sen så åker vi!:)

Och igår åt ja regnbåge med potatis å smör, lite morötter, å "efterrätten" blev proteinglass, 2 frysta bananer med 2 skopor chokladprotein ;)

Av Elise - 3 december 2015 16:16

Blir en preworkout idag också!;) hur gixk de å dra ner på jordnötssmöret va?;p
Men de e en lätt träning ikväll. Bara med skugg och nån rond på mitsar :) så preworkouten blir 1 stekt brödskiva med kalkon och en stekt äggvita, 4 tjocka riskakor med banan, ich en med jordnötssmör, sen 1 apelsin och en true!:D

Och nu är de helg för min del!:D skönt att va ledig imorn..! Vi ska åka hemifrån kl 9 elr 10 troor jag..:) så sovmorgon! Såå niice!:D hoppas bara de går bra i helgen också.. Känner mig iaf bättre udag :) rekommenderar verkligen hett vatten med ingefära, citron, å kolloidalt silver!

Sen ikväll ska vi äta regnbåge också!:) lite lyxmat ;) har aldrig ätit regnbåge förut så de ska bli inteessant..:p

Och de har väl inte hänt nå speciellt i skolan.. Vi hade en redovisning som vi skulle göra klart på en lektion, så de va lite oväntat, men annat än de och matteprov har de inte hänt nå speciellt!:)

Och igår blev min middag kokad torsk med chilisås (kunde skippat såsen), och potatis, morötter, å champinjoner i ugn med olivolja, salt, å citronpeppar!:D

Men vi fårse om ja hinner slänga upp något inlägg imorn innan vi åker.. Ja kommer förmodligen inte få match förens på lördag elr söndag, men ja ska ändå me å väga in mig imorn :) men vi ses när vi ses!

Av Elise - 2 december 2015 16:06

Denna preworkout gillar jag!;) ananas, mandarin, 3 riskakor, 1 banan, jordnötssmör, sen en brödskiva stekt, med kalkon, äggvita, och champinjoner!:D dröm-mackan ju! Juste, sen lite hett vatten med riven ingefära, 1 hel citron, å kolloidalt silver :)

Och nu är onsdagen över också! En dag kvar till helg!:D fast umorn har vi matteprov.. Sen på tisdag har vi kemiprov.. Känns sådär..

Men iaf, idag har de vart brytdag, så vi har fått välja lektioner själva, och de var 4 valfria lektioner, sen på slutet i 1 1/2h var de inte valfritt.. Men de blev 2 mattelektioner å 2 SOlektioner för mig idag :p förhoppningsvis så går de bra på provet imorn nu! Fast de länns nästan som kemiprovet kommer gå sämre..

Och igår åt jag... Ja vad åt jag? Skrev ja inte de i ett inlägg igår? För ja har verkligen helt jävla hjärnsläpp.. Nej juste ja åt ju ba ett snack på kvällen som ja skrev om, sorryyy, haha..

Men ja vill äta min Goa preworkout å ta igen lite yt-videos nu, så ses sen!:)

Ovido - Quiz & Flashcards