sts

Alla inlägg under november 2015

Av Elise - 8 november 2015 19:17

Idag har minst sagt vart en chill-söndag.. Skönt de, att krattningen troligen redan e klar!
Men de ja har ansträngt mig med idag är att vi har rensat ur min skrubb..! Ofrivilligt från min sida, men de va inte jobbigt så ja klagar inte ;) mamma rev ur typ 2/3, sen rev min brorsa ut resten, jag sorterade ut de som skulle slängas, och sen gav ja tillbaka grejerna till min brorsa som ställde tillbaka allt igen.. Så nu är de lite mer plats där inne ;p
Men sen kom mormor och åt mat här klockan 4 också :) då åt vi fläskfilé me nå bacon-/champinjonsås, och potatisgratäng!:D ja tog inte kort, för de va så mörkt, men de va en stor å mumsig portion kan ja lova :D
Och innan de, åt ja lunch vid 1-tiden.. Åt en sats bovetepannkakor!:D allrså de e nånting som ja faktist håller mig mätt på väldigt bra utan att bli sugen på nånting..! Va inre ens hungrig när vi åt klockan 4 haha! Men de va så gott så åt ändå ;)
Och imorse åt ja bara havregurt med 1 dl müsli och 1 msk chiafrön :)

Och nu, som kvällssnack, äter jag något så enkelt som 2 äpplen med kanel och en kopp te :) tänkte ta en banan också, men vi har bara 2 kvar å ska spara till frukost och preworkout imorn.. Hoppas inte mamma tar nån banan!

Men de va min chillsöndag allrså..:) hoppas er söndag har vart nice! Och imorn ska vi åka skridskor direkt på morgonen.. Om ni bara visste hur otaggad jah är alltså.. Ååh! Men de är direkt på måndagmorgon, så då slipper ja oroa mig över de resten av veckan iaf..

Men vi ses imorn!:)

Av Elise - 7 november 2015 19:51

Uh, nu är ja hemma! Elr, kom hem kvart över 7 ;) men idag vart de ju då somsagt äntligen min första amatörmatch! Som inte var uppvisningsmatch utan en helt riktig :p dock så förlorade jag.. Men, de är verkligen inte konstigt, för hon var 2 viktklassen över mig, och var äldre, OCH var svensk mästarinna i sin viktklass.. Haha! Men ja är faktist inte besviken, för några andra tränare, och mina egna förstås, sa att tredje ronden var min.. Ja tyckte inte hon slog nå hårt alls, fast har faktist ont i käken haha, men fyyyfan ska ja säga vilket konditionspass! De var nog lätt den jobbigaste matchen jag gjort i mitt liv.. Men jag orkade pusha mig själv psykiskt att orka, och de e ja nöjd över.. När ja trodde att jag nåt botten och nästan trodde att ja skulle ge upp, tänkte ja bara slå, slå, slå, du orkar, de e nästan över, kom igen nu. Och ja orkade slå några extra slag.. De va i tredje och sista ronden alltså.. Så den ronden är ja nöjd med!

Men, imorse var ja inte alls hungrig, som ja aldrig är när de e match, men ja åt vanliga gröten t frukost, sen ett glas apelsinjuice och 2 riskakor, varav ena med jordnötssmör, men båda med banan å rissirap :) sen åt vi lunch på donken.. Tog en McWrap med grillad kyckling.. förmodligen de bästa alternativet hahah..
Och sen när ja värmde upp till matchen åt en eat natural bar, i blåbär och chasewnöt med yoghurtöverdrag, sen efter matchen åt ja en mighty bar :) och nu äter ja pizza! Mums!:D har också småätit på lite choklad ;) men mums! Perfekt lördag!

Och imorn blir de säkert krattning gissar jag på.. Men vi fårse..

Av Elise - 6 november 2015 15:51

Blir en Basic preworkout.. 4 riskakor med banan å rissirap, och ett glas apelsinjuice! Träningen ikväll måste ju bli lätt, eftersom de e match imorn ;p och ikväll efter träningen ska ja äta fläskkotlett :D och åt köttfärslimpa i skolan också.. Mycke kött på en dag..
Men åt bara en banan å en mighty bar i skolan :) och alltså, idag har de verkligen inte hänt så speciellt.. Dock vart mycke jobb idag faktist haha! De va engelska första lektionen (den va dock den enda lektionen ja ikte jobbade på..) sen matte andra lektionen, sen skriver vi en uppsatts på SOn och svenskan tillsammans, så vi skrev om de på SOn, och sen vare lunch, och en till skrivuppgift (dock en annan) sen sista lektionen skulle vi också skriva egentligen, men vi måste läsa ut en bok först, som ja bara har några sidor kvar i.. Så de gjorde vi på sista lektionen :p men de har liksom inte hänt nå mer speciellt idag.. De e fredaaaaag!:D wihoo! Blir dock ingen speciell helg för mig.. Först match imorn (helgens höjdpunkt hahah), sen ska vi kratta trädgården på söndag.. Skulle egentligen gö de imorn också, men som tur är så är ja inte hemma imorn..;) fast vi ska inte åka så superlångt denna gången, så vi kanske kommer hem i hyfsad tid ändå.. Äsch, bara ja slipper kratta!

Men de var iaf min dag, och blir min helg :) man kan väl säga att de e mini-cheat med fläskkotlett ikväll, sen blire nog lite mer imorn ;)

Av Elise - 5 november 2015 18:17

Äntligen kom jag ihåg att äta veganskt på torsdagar!;) så frukosten vart helt vanliga gröten, fast utan äggvitor :) så havregryn, vatten, macapulver, kakao, banan, havremjölk, å rissirap!:) och sen åt ja en banan och en mighty bar, choco-chasew, i skolan, och lunchen böev ärtor, morötter, å potatisbullar..
Sen när ja kom hem åt ja en skål med havregurt och müsli, och nu är de middag!:) vilodag också.. Har inte blivit nå sjukare än iaf! Och de e bra med vilodag idag så jag verkligen vilar upp mig..

Och de böir en näst intill vegansk middag..;) kunde inte låta bli att äta oxpytt som låg på spisen å lockade mig medan ja gjorde mat.. Så åt typ en portion av de medan maten va i ugnen! Å de som skulle va the actual middag då var bönpasta med tacosås (haha), och potstis, gullök, å vitlök i ugn :) med olivolja, salt, å citronpeppar! Sen åt ja en näve chasewnötter också ;)

Men allrså de va liksom de.. Vart en chill dag i skolan, elr, torsdagar e jobbigast haha, men de va inte lika jobbigt som de brukar va idsh :p och ja står fortfarande fast vid de.. Denna vecka har verkligen gått fort! De va ju måndag alldeles nyss!?

Men aja.. Laddar för match iövermorgon :) blir spännande! 2 helger efter varann..;)

Av Elise - 4 november 2015 16:12

Alltså, de känns nästan lite som ja nästan håller på å bli sjuk.. Goppas verkligen inte!! Alltså de e inte sågär stt ja har ont i halsen elr är snorig som ka brukar va, men ja har lite huvudvärk/illamående ibland.. Så brukar ka sldrig ha när ja e förkyld..? Menmen.. Bara ja INTE, blir sjuk innan galan..!! Har sett fram emot de sen sommarlovet.. Tänk stt de är nästa vecka!!

Men blir en Basic preworkout idah.. 1 glas apelsinjuice, och 4 normaltjocka riskakor, varav 1 med väldigt mkt jordnötssmör, men alla med rissirap och banan..! Och jag åt en banan och en mighty bar i skolan.. Sen potatissoppa med 3 mjukmaxkor (dock rätt små) haha! Allrså har börjat bli väldigt hungrig..? Kan de va för matsmältningsenzymerna jag tar till nästan varje måltid..? Så maten kanske försvinner fortare vad vet jag haha..

Men de känns som stt de va nånting jag tänkte säga.. Men ja kan inte komma på vad det va..? Äsch, antingen kommer jag på de elr så gör ja de inte..

Men igår åt ja iaf en nice middag! Använde upp morötterna vi hade kvar i kylen innan de blev gamla.. Så jag hade alltså potatis, morot, å en gullök med olivolja, salt, å lite för mkt citronpeppar på 225 grader i en kvart i ugnen!:) ja brukar skära bitarna väldigt små i ugnen, så blir de klara mlt fortfare :) i vanligafall brukar vi ha inne klyftpotatis å sånt i minst 50 min..
Men mer än de åt ja bara 1 förpackning blandade bönor och ett glas apelsinjuice till middag!:) gott, enkelt, mättande, och veganskt!;) jag försöker göra de så gott som möjligt att äta veganskt.. Så folk ser att de är mer än sallad veganer äter ;) jag är ju dock inte vegan, men äter mycket veganskt och intresserar mig i de! Och äter också mer å mer veganskt/vegetariskt :)

Meeen, nu ska ja äta upp mina riskakor, köra ett boxningspass och verkligen hoppas att ja håller mig frisk, så ses vi när vi ses!:) hade braaa!

Av Elise - 3 november 2015 15:09

Nu är ja hemma, och har vart i ca 2h.. Fick gå hem efter lunchen, för hade världens vrålhuvudvärk.. Och de vart nästan värre.. Men ja drack en kopp te när ja kom hem, och somnade i ca 25 min, haha.. Å de vart faktist mkt bättre :) fortfarande lite huvudvärk kvar, men inget jättefarligt :) känns väldigt konstigt dock, för har aldrig huvudvärk.. Och vi hade hemkunskapsprov lektionen innan maten, och i några minuter hade ka svårt att se vad ja skrev..? Allrså de vart nästan typ som svart fläckar-ish när ja skrev, å litr när ka läste, så ja fick gissa/verkligen anstränga mig.. Men de försvann sen.. Men sen ännu konstigare på lunchen, när vi satt å åt så pratade vi om pizza å potatis (haha), och alltså, ja visste ju va de va, men ja fattade de inte.. Ja frågade tom Vafan pizza å potatis var.. Alltså.. Hur sjukt är inte de!? Vafan händer egentligen..

Men, passet i lördags och idag känner ja verkligen inte gick nå bra.. Allrså, självaste passen kändes helt okej, men ja fick dålig kontakt, och så var ka inte helt slut efteråt.. Å i lördags fixk ja inte ens träningsvärk, å ja känner verkligen att ja inte kommer få de efter detta passet heller.. Vet inte om ja vant mig med högre reps kanske? Har ju kört de ett bra tag nu.. Kanske ska minska repsen igen? Fast ja känner faktist att de inte tar lika bra på musklerna.. Och så är de tuffare psykiskt oxkså haha.. Menmen, ja vet inte :p

Å efter träningen igår åt ja nåt så enkelt som bönpasta, 1 förpackning blandade bönor, och lite broccoli vi jade i frysen :) och imorse åt ja inge konstigt, bara macagröten t frukost, som ja btw mådde illa av ända tills efter knäböjen ungefär, för ja vart ovanligt mätt..? Men sen efter gymmet drack ja iaf en shake på 1 banan, 2 skopor chokladprotein, och 2 dl mandelmjölk :)

Och detta äter jag nu..! 1 msk-ish jordnötssmör, 1 banan, och 2 skivor kavring med kokosolja :)
Och här är de vanliga passet:

Knäböj/frontböj:
Knäböj, 7-10 reps: 20 kg, 25 kg, 35 kg, 40 kg,
Frontböj, 10 reps: 20 kg, 25 kg,

8x4 marklyft - 32 1/2 kg

8x3 pulserande sidoutfall/ben - 20 kg

10x4 gående utfall - 20 kg

20x3 switch lunges - 4 kg hantel

Benpress: "uppvärmning"- 10 reps: 25 kg, 32 kg, 45kg, jobbset - 10-15 reps: 52 kg, 59kg, 66kg, 73 kg,





Av Elise - 2 november 2015 16:11

Måndagen snart avklarad! Och ja har för mig att denna vecka skulle vara jobbig, för nästa vecka är ju galan (Holy shit), så denna vecka blir hård, å nästa blir teknik.. Usch, vi har inre kört mycket intervaller alls på sistone, så denna Nocco behövs verkligen.. Haha.. Har vart väldigt trött i skolan idah också.. Ja somnade varken sent igår elr brukar va sådär supertrött i skolan, men idag var ja de.. Säkert för att de e första dahen efter lovet.. Så lite extra energi är behövligt!

Men preworkouten då, de blir 2 skivor kavring med kokosolja (tänkte ha gurka också, men ci hade ttdligen inge), sen 3 dadlar med kanel, en Nocco, och 2 riskakor med rissirap å banan, och ena med apelsin-chokladgrejen från Renée Voltaire :) mums! Och när ja kom hem från skolan åt ja lite mörkchoklad med granatäppelsmak, och 1 äpple :) och i skolan åt ja en bar, ocy lunchen var nå kycklinggratäng-ish.. Alltså ja har börjat få ångest när ja äter kött nu.. De hade ja ju inte innan fast ja åt veganskt/vegetariskt, men ja har börjat få de lite nu alltså.. I framtiden kan jah nog vara helvegan alltså, haha.. Fisk känns inte lika farligt att äta, men av nån anledning känns gris värst.. Aja, ska inte haka upp mig på de nu :)

Frukosten var iaf vanliga macagröten, och nu ska ja fortsätta äta min preworkout här! Så vi ses ikväll, elr troligen imorn :)

Av Elise - 1 november 2015 19:14

Intressant middag.. Knapriga inte så vackra pannkakor :p men defentivt goda! Men jag är säker på att de skulle bli bättre om man mixade havregrynen till ett mjöl först.. Så skulle de bli mer en smet, nu är de ttp vattnigt me klumpar haha.. Men ja körde latingstyle å sket i de :)

Men ja blandade bara 2 ägg med 1 banan, 1/2 portion chokladprotein, 2.4 dl havregryn, 1.6 dl valfri mjölk (ja hade mandelmjölk) och en skvätt vaniljarom :) och stekte i maaassa kokosolja, för de sög verkligen åt sig, å hade man inte nog mkt så fastnade de märkte jag hahah.. Och de vart rätt mkt också :) de på tallriken e bara typ 2/3, för åt de andra medan ja stekte dehär ;) och de första 2 eller 3 vart bara pannkaksröra, men de sista höll faktisr ihop, haha :p

Men som mellis åt ja 1 förpackning med ekologiska popcorn från urtekram, och kollade på filmen pixels :) och lunchen blev bara lite bönpasta med 1 burk majs å 1 förpackning blandade bönor.. Haha, har verkligen ätit lat idag :p oxh nästan veganskt, förutom proteinpulvret å äggen ;p

Men ja. Söndag idag, oftast den döda dagen på veckan haha.. Har bara slöat i sängen hela dagen och haft ansiktmask, och vikt handdukar :) skön söndag med andra ord! Men imorn äre tillbaka toll vardagen igen..
Och vi ses då :) hoppas ni haft ett trevligt oktober, ich att ni får en ännu bättre november!:) snart slut på 2015!

Presentation


Här är en 15-årig tjej som bloggar om sin vardag :) jag boxas, och gillar att träna, äta gott och hälsosamt & shoppa :) kika gärna & se om du tänkt stanna!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards