sts

Alla inlägg under november 2015

Av Elise - 15 november 2015 20:32

Vart iaf en vegansk middag..;) första och sista målen idag vart veganska..
Så middan blir då sötpotatis (yey) samt vanlig potatis, vitlök, å chanpinjoner i ugn, med olivolja, salt, å citronpeppar!:) tänkte ha morötter också men orkade inte skala.. Hihi

Och idag har somsagt vart en slappar dag.. Har badat när ja åt lunch, och kollat på filmen Jupiter ascending.. Å utöver de har ja bara kollat på youtube hela dagen..;) the typical söndag om ja får säga så själv! Och juste, lunchen var bovetepannkakor med lite blåbär ;) men bovetemjölet tog slut så fick fylla ut ungefär 1/3 med rismjöl..:p men de vart hur bra som helst ändå! Och stekte de faktist i en bättre stekpanna denna gång ;) dom vart liite enklare att vända måste ja säga.. Å de gick åt typ hälften så mkt kokosolja..;)
Och juste, som snack åt ja också en liten smoothiebowl!:D gkort på 1 äpple, 1 banan (färsk), 2 tsk Acaipulver, 1 portion chokladprotein, och toppat med kakaonibs!:D vart nice!

Och imorn äre måndag igen.. Är lite gladare, för de e inte skridskor sådär direkt på morgonen.. Hehe ;) men är ni taggade på en ny vecka? De hoppas ja! Jag har faktist inte söndagsångest idag ;) men den ginner säkert komma sisådär andra lektionen imorn elr nåt..! Då längtar ja väl bara till träningarna på kvällarna å t heögen..;) men sen tror ja vi har kemiprov på fredag också.. de vet ja att de verkligen inte kommer gå bra på om ja inte pluggar i veckan.. För de få lektioner vi haft nu har ja ju inte vart aktiv om man kan säga så..

Nej men nu ska ja äta upp min middag här så ses vi imorn!

Av Elise - 15 november 2015 09:15

Blir bara havregurt med müsli å banan som vanligt.. De e antingen de elr gröt ja äter nuförtin till frukost ;)

Men nu undrar ni väl hur de gick på matchen igår..? Joo, jag vann! :D på teoretisk knockout också :p så ja slog tillräckligt många träffar och serier så att domarn bröt matchen.. In i halva andra ronden också ungefär :) känns rätt nice! Tack för alla tummar ni höll ;)

Och igår åt ja en först en "lättare" lunch runt 12, vilket var 2 riskakor mee banan å "saffranshonungen", och en av kakorna med jordnötssmör, sen åt ja kokat ris med en förpackning blandade bönor, lite gurka, å tacosås :)
Sen efter invägningen, så runt klockan 16, åt vi pizza ;) vi kunde ätit gratis på en restaurang lite längre ned, men de va fläskkotlett å jag å tränarna kände inte för de innan match.. Så vi åt pizza ;) vilket va ett bra val tydligen haha! Åt en kebabpizza me strips å lite göttigheter på ;)

Sen efter galan va ja inte hungrig alls, så ja drack upp drickyoghurten ja hade börjat på, och åt lite choklad och en mighty bar.. :) så ja åt de å kollade på lite yt, och gick å la mig vid 12 ungefär! Rätt nice lördag ;)
Och resten av dagen antar jag att de bara blir chill.. Kanske badar lite, vi fårse senare :)

Av Elise - 14 november 2015 09:38

Frukostdags! Macagröten blire :) inget speciellllt..
Men jag trodde att alla skulle ner dit halv 11, för å fixa allt å så, men de gällde tydligen inte oss som ska gå match.. Då får ja väl slöa mig halva dan :p å då tänkte ja att ja ska packa väskan å byta sängkläder ubder de kommande 5h..:p vi ska nämligen va där till invägningen som är klockan 15.. Å ja tror vi skulle ner till nå restaurang å äta efter invägningen :) har för mig de! Hoppas de..;)
Men igår på träningen vare bara lätt träning, såklart, de blev bara 3 ronder säck, 3 ronder mitsar, och väldigt lätt styrka :) bara 1 min planka på varje sida..
Och sen efter träningen åt ja en välförtjänt middag! Nämligen 1/2 eller lit mindre än 1/2 kebabpizza!:D de va mums.. Fårse va vi ska äta idag då :p elr btw, efter galan kanske ja inte äter nå jättestort, för galan e ju slut runt 9 ungefär.. Elr mamma å brorsan kommer ju ha ätit innan galan, men ja kanske får stå å fixa nåt efter.. Elr om nån pizzeria e öppen kanske ja köper en pizza eller en rulle elr nåt..;) vi fårse!
Men nu hoppas vi att de går bra för alla hemmaboxare på galan här! Håller tummarna på att detta blir min första vinst på hemmaplan! Jag ska bara ta de lugnt i ringen och inte bli uppstressad.. Vi ses ikväll!

Av Elise - 13 november 2015 16:20

Idag börjar träningen 1h tidigare, så har inte lika mkt tid som i vanliga fall! Träningen börjar om 40 min.. Men e faktist inte speciellt superstressad haha :p men har snart ätit upp min preworkout som är 5 tunna riskakor, och 2 rotfruktsbröd med kokosolja å gurka, å ett glas apelsinjuice!:) har ätit en mighty bar och ett öpple som snack.. Och vanliga frukosten ;)


Idag tror ja att matchoverallerna har kommit.. Men ja kommer inte ihåg om dom skulle skickas vidare för å bli tryckta..? Ja har för mig de.. Å imorn äre gala!:D vi ska samlas klockan 11, säkert för å fixa å sånt.. Sen äre invägning jlockan 15, å första matchen går igång 18.00, å ja har andra matchen, å runt kvart/20 över 6 ungefär har ja match då..:)
Men ja ska somsagt fixa mig till träning å de.. Så vi ses ikväll elr imorn!:)

Av Elise - 12 november 2015 18:59

Blev iaf en vegansk middag och ett veganskt snack ;) middagen blir bara potatis som vart i ugnen med en gullök, olivolja, salt, och citronpeppar, 1 förpackning blandade bönor, och apelsin juice!:) sen åt ja en näve chasewnötter också ;)
Och när ja kom hem från skolan åt ja 1 skål med havregurt och 1 dl müsli! Och de enda ja inte ätit veganskt va lunchen i skolan och frukosten.. Men de va inge kött involverat så har iaf ätit vegetariskt ;) i skolan åt ja rotmos och vanligt mos med ärtor å morot.. Och jag är väldigt säker på att potatismoset inte va veganskt haha! Sen åt ja bara vanliga gröten imorse :) fast äntligen med honung igen! Fast de va nå mörk honung som va från kreta, som smakade lite saffran!? Klagade inte, men lite oväntat :p
Och juste, har ätit 2 äpplen som mellis i skolan pckså :)

Och idag är de vilodag.. Behövs så kroppen kan kämpa mot förkylningen som inte ska bryta ut! Har faktist känts helt bra idag :) va lite nervös efter intervallerna igår faktist..! För ja kände när ja började springa att de va lite kallt åt halsen.. Å efteråt, under hela kvällen igår hade ja lite ont i halsen å kände när ja svalde å så.. Men de va borta imorse som tur va! Bli iiiinte sjuk innan helgen nu! Å inte alls gärna.. Men alltså ja känner verkligen hur förkylningen bara ligger å väntar på å få bryta ut, för ja har typ pausat den i sisådär 2-3v med kolloidalt silver.. Funkar änsålänge!:) haha, alltså ja vlir inte sjuk, men de känns sådär som när man precis ska bli sjuk, sen nästa dag å dagen efter de blir de bara värre å värre, så får man världens förkylning, men ja stannar liksom bara på första dagen.. Och jag är så nojig hela tiden att ja ska bli sjuk på något sätt inför lördag haha! Blir nästan skönt när de e över så ja inte behöver kämpa för å hålla mig frisk.. Men ja menar absolut inte att ja tar emot en förkylning efter galan!
Men ja e så spänd på galan btw, har längtat efter den sen i somras typ..! Haha!:D blir nice att den äntligen är här!! Vid denhär tiden om exakt 2 dagar så är jag nog precis klar med min match, för de börjar klockan 6 och jag har andra matchen.. Så spänd!! Men ja gillar faktist inte att de e på hemmaplan.. De går aldrig bra när ja är på hemmaplan.. Men så ska ja inte tänka nu! Ja ska bara ha roligt så får resultatet bli vad de blir!

Och nu ska ja ta å äta min middag så ses vi imorn!:D

Av Elise - 11 november 2015 20:42

Mums vilken god middag! Kycklingwok-ish med ris, sen en rotfruktskuse med skinka och gurka!:D har verkligen inte ätit bra veganskt de senaste dagarna..
Men preworkouten idag fick bli stor, för ja hade sprungit intervaller på idrotten på elevensval.. Så behövde mycket påfyllnad! Så då fixk de bli 2 rotfruktsbröd (ej krusar) med kokosolja, 3 bananer, russin i gröt, 1 msk jordnötssmör, och 5 riskakor! Men hann inte skriva nånting då, för vi jade brottom iväg.. Men de va de iaf :)
Sen som snack i skolan åt ja ett äpple å en mighty bar! Sen vare raggmunk t lunch..

Och intervallerna ja körde var stolpintervaller.. Ja körde 18 st sammanlagt :) men ja sprang mellan 2 stolpar, å joggade mellan 3 osv.. Men ja sprang 6 intervaller, gick i 2-3 min, sprang 6 till, promenerade lite till, å sprang de sista 6 :) men som uppvärmning sprang ja oxkså 2.5 km.. På 12 minuter å 19 sek ;p

Men de var dagen idag :) vi ses imorn!

Av Elise - 10 november 2015 14:58

Tisdagen avklarad! En dag närmare helg ;)

Men imorse blev de inge gym, för mamma skulle ändå inte med, så tyckte min tränare igår att ja skulle kö intervaller idag.. Så så blev de :) dock inga sånnahär grisintervaller, utan bara att man springer i 30 sek, går i 2 min, osv 6 ggr. Så de blir en kvarts intervaller :) ja skulle egentligen gå i 4 min, men ja tror ja skulle tycka de skulle bli rätt långtråkigt haha, så ja körde 2 min ;) men när ja sprang i domdär 30 sekunderna hade ja ungefär 70%-90% tempo.. Ja finns ju inte ens chans att ja orkar hålla 100% i 30 sek haha! Speciellt ibte när ja sprang på en oval, för man måste ju bromsa i svängarna.. Men de fick bli min träning för idag :) lite segare intervaller haha!

Men nu börjar de bli sådär tomt här hemma igen.. Ja ville äta jordnötssmör me banan, men vi har ju inga bananer hemma.. Dock hittade ja 2 st i frysen!:) så gjorde lite bananglass på dom med 2 tsk Acaipulver, och toppade med en stor klock av Renée Voltaires apelsinchoklad-grej ;) hoppas nån handlar idaaag..! De måste nån ju, vi har ju ingenting å äta ju? Blir väl typ bokstavligen bara havregrynsgröt å kanel t frukost imorn annars.. Hah.. Å lite russin kanske ;) fast då har ja ju ingen preworkout heller :o aja, de löser sig.. Bara nån handlar idag!!

Men imorse åt ja havregrynsgröt med 2 äggvitor, havremjölk, 1 äpple, russin, å kanel, sen efter intervallerna drack ja en proteinshake på 2 dl havremjölk och 2 skopor chokladprotein :) sen i skolan åt ja bara massa potatis med sallad, majs, å lite av nå vegetarisk "kyckling"curry.. Va säkert tofu elr nåt annat istället dör kyckling :p

Oxh juste, igår efter träningen kokade ja lote fiberspaghetti, och stekte enorma champinjoner och hade på, tillsammans med 4 skinkskivor å tacosås ;)

Av Elise - 9 november 2015 16:03

Måndagen avklarad! Bara 4 dagar kvar.. Och 2 träningar innan galan :o fyfan.. Är så taggad!! Alltså ja kan typ inte sluta tänka på de..? Haha! Älskar stämningen vid match.. Och självaste matchen såklart ;)
Men är extra glad att måndagen e avklarad idag för vi har åkt skridskor och haft muntligt nationellt prov i engleksa.. Bara svenska, matte å spanska kvar då....

Men preworkouten blir 1 skål med havregurt och 1 dl müsli, sen de 4 sista riskakorna, alla med banan å rissirap, och en med jordnötssmör :) och ett glas apelsinjuice!
Denna vecka på träningarna skulle vi fokusera mycket enskilt har ja för mig.. Men på onsdag skulle de komma några å sparras :p teor inte ja får nå borta-sparring dock.. Men ooooh e så taggad på lördag! Bara ja inte blir sjuk i sista sekund nu, då blir ja skitarg! För har ju haft lote såhär påväg-till-förkylning sen gått bort ocj kommit tillbaka lite hipp som happ i 3v nu.. Så om ja ska få dendär förkylningen nån gång så får de vara efter helgen!

Men imorse har ja bara ätit vanliga gröten, och 1 mighty bar i skolan, sen nå curry-kyckling me ris i skolan också..:p alltså ja e livrädd att de ska hända nånting innan galan hahah.. Ja sa tom typ 3ggr tänk om ja blir matförgiftad av denna kyckling nu.. Då blir ja verkligen galen!

Men nu ska ja äta upp ocy bege mig till träningen om 1 1/2h :)

Ovido - Quiz & Flashcards