sts

Alla inlägg under oktober 2015

Av Elise - 5 oktober 2015 16:02

Igår var vi på bio! Vi va på the Matrix :) den va sevärd!

Men mitt snack igår blev bananglass med 3 bananer, ocj 2 skopor chokladprotein, sen åt ja lite revbenspjäll och pomfritt, och en mighty bar påvägen till bion. Sen när vi kom hem fick mitt snack bli 1 burk tonfisk med tacosås och gurka! Haha!:p lär mig att äta tonfisk ;)

Sen frukosten imorse blev havregrynsgröt mer äggvitor, kakao, maca, banan, å honung!:) har börjat gilla den kombon nu alltså!:) så till preworkout blir de samma sak förutom äggvitorna och macan, och + en skål med havregurt och björnbär, och 1 till vanan med apelsin-chokladen! Alltså ni måste smaka den om ni hittar den!:D från Renée Voltaire!

Men jag ska äta nu när jag för en gångsskull är i tid haha!:)

Juste, när ja kom hem från skolan åt ka de sista av nachochipsen och de sist av chasewnötterna också!:)

Av Elise - 4 oktober 2015 13:02

Jag ska kolla på onsdagens ph-avsnitt till min nästan veganska lunch!:) bara smöret som förstörde..;) då alltså 3 kokta rödbetor med massa smör (de har dock smält rätt mkt på bilden), och salt, sen 1 förpackning kidneybönor, gurka, å ett glas apelsinjuice!:) de blir bra de!

Och imorse åt ja havregurt med banan, honung, å chasewnötter!:D men ja fixk ta rostade å saltade, för de naturella va slut ;p men de vart nice!:)

Och idag har ja inte planerat något änsålänge, och förhoppningsvis blir de chill! För de va ju tydligen trädgårdsdag igår, så ja slapp de.. Hehehe :3

Av Elise - 3 oktober 2015 10:49

Nu e ja klar från gymmet!

Dock vet ja inte hur bra de vart.. Alltså, ka kände mig stark, som ni säkert ser eftersom att ja ökade vikter, och 24-kilos kettlebellen kändes faktist lätt, men, när de blir sågär stt ja känner mig ovanligt stark, så brukar ja inte få nån träningsvärk.. Haha, låter kanske som lit "lyx"problem, men de är träningsvärken som gör mig motiverad att fortsätta! Så älskar ja träningsvärk ;)
Men, ja ska va nöjd med att ja kände mig så stark!
Så nu när de e avklarat, ska ja äta all min mat, som ja känner att ja kmr bli rätt mätt efter haha, sen om 1h-ish ska ja gå till lokalen, så ska vi åka därifrån klockan 12 sen :) vi har tom hyrt en minibuss hahaha..

Men imorse vaknade jag halv 8, och gixk upp ungefär 8, och åt då gröt med äggvitor, banan, å kanel till frukost, sen 2 riskakor, ena med jordnötssmör å andra med nå apelsin-"nutella":D sen lite banan..;) men apelsinchokladen va jättegod!:D hittade den på coop i torsdags :)
Sen dricker jag också kokosvattnet som vi köpte i torsdags också! De är bra att dricka efter träning :) jag är inte världens fan av kokosvatten, men de e drickbart! Påminner lite om cornflakes i smaken, men lite annan konsistens förstås..:)

Men nu ska ja dricka å äta upp, så ses vi imorn!
Jag ska också försöka ta med några barer idag, ifall ja blir lite hungrig elr så, sen blire cheatdaaaay med en förmodlig hamburgareeee!:D

Men här är iaf passet:

Front/back squats
Back squats:6-8 reps på vikterna:
20 kg, 25 kg, 27 1/2 kg, 30 kg, 35kg
Front squats: 5-8 reps på vikterna:
20kg, 25kg, 27 1/2 kg

8 Pulserande sidoutfall/ben 24kg
8 marklyft-27 1/2kg
8-10 jumping squats med 6kg hantel
x3

10 walking lunges 20kg
8-10 sumo-squats/marklyft med kettlebell - 24kg
x3

8-10 sumo-narrow-sumo squats 25kg
x3

Benpress
Uppvärmning: 10 reps: 25 kg, 32 kg, 39 kg, jobb set: 10-15 reps: 45 kg, 52 kg, 59 kg(2ggr), 66 kg

Av Elise - 2 oktober 2015 19:50

Tjeeena!:D min ursäkt till att ja inte bloggat är för att när ja kom hem från skolan hade ja ca 10%, och mamma behövde använda min laddare till en grej, så ja hann iaf ta kort innan den dog haha! Men den var precis klar tills ja skulle till träningen, så tog med min bärbara laddare :) så nu har ja 19% för ja ville inte ladda den full medan vi tränade haha!

Men iaf, till frukost blev de havregrynsgröt med kakao, macapulver, äggvitor, banan, å honung! Sen åt ja en banan och en mighty bar i skolan! Och lunchen va köttfärslimpa med potatis å gräddsås ;)

Och postworkouten när ja kom hem, blev havregrynsgröt med kakao, banan, å honung, och 5 riskakor, med honung oxh jordnötssmör, och en liten mini-froosh!:)

Och idag blev de bara väldigt lugn teknik på träningen, eftersom att 4 st ska gå match imorn :) och jag och några fler som inte har match ska följa med!:) men, vi ska åka härifrån klockan 12 imorn, och de tar 2h att åka, och invägningen är klockan 3 på eftermiddagen, sen börjar inte galan fören halv 8.. Så vi har några h däremellan! Så då ska ja ha lite cheatday å äta hamburgare eller något annat gott!:D så vi kommer att komma hem väldigt sent imorn.. För en av de som ska gå match har näst sista matchen.. Men de ska bli inteessant!:) dock får vi betala inträde, eftersom att vi inte ska gå match, å de e 100kr.. Sen måste ja ha me pengar t mat å :p så Aa, ni kan ju förvänta er typ 1 inlägg Max imorn haha! De e ifall ja hinner blogga (vilket ja troor ja hinner) innan vi ska åka, men, jag planerar att träna innan vi ska åka också, så de e de som kan bli lite snoigt..!

Men iaf, ja e rätt tagg på imorn, för annars skulle vi jobba i trädgården imorn haha! Och just nu kokar ja en rödbeta :) dom tar ca 50 min å koka.. Så ja kokar en sån, sen om ca 10 min ska ja börja koka quinoa, och till ska ja äta 1 paket blandade bönor och tonfisk!:) och ja hae ätit rätt mkt knäckebröd medan ja väntar hahaha!

Så, vi ses antingen imorn efter jag tränar och ätit å duschat, eller iövermorgon! Troligen imorn..;) ha de bra sålänge!

Av Elise - 1 oktober 2015 20:16

Nu är ja hemma!:D jag följde med mamma 1h ca härifrån för att hämta ilägg till sina skor, men hon hade tagit fel på datum.. Lyckat.. Hahaha.. Så med ca en halvtimme svängde vi in på en mini-shoppingcenter på samma ställe ;) visade mamma en parfym ja önskar mig i julklapp på kicks, sen handlade lite snabbt på H&M!:) vet inte riiktigt vad ja tycker om färgen på nagellacket, men ja tänkte ge den ett försök i helgen!:) de va inte riktigt en sån ja letade efter, men ska testa!:) ska bli intressant att prova nagellack från H&M också, de är väl nå nytt?:)
Men Aa köpte då detta!

Sen i skolan har ja ätit sista påsen av nötter och ett äpple, sen gjorde ka som sist mamma skulle upp, ja mixade bananglass å hade i en Questbar!:) cookies & cream smak ;)

Och när vi kom hem svängde vi förbi coop å handlade lite :p vart glad bär ja såg att de fanns ekologiska rödbetor! Så köpte ja balsam, deo, hårsprey, å kokosvatten!:D ska bli intressant att smaka de!

Å middagen blir tonfisk, bönor, ärtor, chanponjoner, majs (ej på bild), ocy ja håller på å koka rödbetor, och ett å annat nachochips, haha!

Och juste, frukosten blev havregrynsgröt med äggvitor, 1 msk kakao, 1 msk macapulver, 1 banan, å massa honung!:D

Så ses vi umorn!:)

Presentation


Här är en 15-årig tjej som bloggar om sin vardag :) jag boxas, och gillar att träna, äta gott och hälsosamt & shoppa :) kika gärna & se om du tänkt stanna!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards