sts

Alla inlägg under oktober 2015

Av Elise - 20 oktober 2015 15:04

Alltså, hallå..!? Ja har kommit på de bästa nånsin!? De e hur j*vla gott som helst! De smakar typ toast också :D bland de bästa improvisationerna ja gjort i mitt liv alltså.. Haha!
Ja stekte då först 2 brödskivor i stekpannan med kokosolja, sen hade jag på 3 (rätt små) skinkskivor på varje macka, ocj stekte äggvita oxh hade på! Ett helt ägg blir säkert också bra :D men alltså, har ni inte testat måste ni testa! Dehär e lugnt mitt nya favoritsnack..! Åt detta till middag igår oclså, fast mee apelsinjuice och typ 1/3 förpackning blandade bönor med gurka oclså :) såååå gottttt!!

Oxh idag testade ja nya schemat på gymmet också!:D har skiftat från flera superset till bara 1 övning sen vila :) blev dock inte jättelång vila mellan nåt set, föe va lote stressad.. Men venne om ja ska ändra/göra om lite.. För dehär fokuserar ju mer på baksida lår än framsida, å ja vill kö lote mer framsida hehe! Alltså, har 3 olika sorters utfall men gillar egentligen inte utfall.. Dålig improvisation igår okej haha!
Men jag gillar inre att ja inte kan varva ned när ja åker bil istället för att cykla hem.. Men ja ska inte klaga, de viktiga var att ja tränade!
Och här är passet :)

Knäböj/frontböj:
Knäböj, 6-10 reps: 20 kg, 25 kg, 35 kg,
Frontböj, 5-8 reps: 20 kg, 25 kg,

8x4 marklyft - 30 kg

8x3 pulserande sidoutfall/ben - 20 kg

10x4 gående utfall - 20 kg

15x3 switch lunges - 4 kg hantel

Benpress: "uppvärmning"- 10 reps: 25 kg, 32 kg, 45kg, jobbset - 10-15 reps: 52 kg, 59 kg, 66kg(2ggr)

Oxh imorse åt jag bara gröt med äpple och russin som jag sa.. :) oxh efter gymmet blev de en shake på 1 stor banan, 2dl mandelmjölk, oxh 2 skopor chokladprotein:)

Men vi fårse hur träningsvärken blir, haha! Var dock rätt slut i baksida lår..! Alla övningar förutom knäböj oxh Benpress fokuserar ju liksom mest på baksida..

Och om en halvtimme har ja utvecklingssamtal..! Hah..





Av Elise - 19 oktober 2015 16:06

3 riskakor, med honung, jordnötssmör, å apelsin-chokladsmöret, apelsinjuice, och en skål med havregurt och müsli :) easy as that!

De är skönt stt måndagen är avklarad just nu.. På fredag blire höstlov!:D yaay!

Och är inte speciellt taggad alls på att cykla rill gymmet umorn.. Va 2v sen ja va där haha.. Har kommit upp nånting varje tisdag och lördag.. Men imorn så! Ska baara försöka få med mig mamma om hon inte jobbar så ja slipper cykla.. Hoppas!! Och ja ska prova ett nytt träningsschema också!:D ska bli spännande! De känns dock inte som att de e lika bra som mina andra ja haft.. Men men, behöver variera schemarna!

Och imorse åt ja bara maca-chokladgröten.. Inget nytt :) om min brorsa har handlat bananer idag så blire nog jordnötssmörs-gröt imorn, men om han ej har de sparar ja bananen till proteinshaken och kör med äpple och russin eller något annat imorn!:)

Men nu taggar ja om till träning! Syns ikväll eller imorn :D

Av Elise - 18 oktober 2015 19:18

Idag hare vart en skön dag :) tog ett bad med min lunch också haha! Va verkligen inte hungrig sen frukosten (bovetepannkakor e ett tips om ni vill hålla er mätta) så gjorde lite hemmagjord choklad som fick bli lunch!:D ett improviserad recept också :) smälte 1 msk kokosolja i en liten kastrull (på låg värme) och blandade sen i 2 msk honung, och 3 msk kakaopulver, och rörde runt. Sen gjorde ja bara smaksättning!:D ja gjorde en där ja strödde över kokos, och en där ja rörde ner gojibär :) supernöjd med resultatet! Konsistensen blev lite sådär seg, men den får defenetivt godkänt!:D så hade ja ut de på bakplåtspapper på en tallrik å ställde de i kylen i 1h innan ka hoppade i badet :)
Och väl i badkaret hade ja också i salt! Och kollade på film :D
Och så har ja haft ansiktsmask och en hemmagjord blackhead-removal!:D ja failade lite med blackhead-grejen, men ni kan ju testa de å gö de bättre :) men ja fixk bort lite iaf!
Man blandar bara 1 msk vetemjöl med 1 tsk vatten (hade förmodligen i mer för ja måtta inte) och 1/2 tsk honung, så blandar man ihop de, och delar en pappersbit i delar, så de blir ett tunt "sheet" kvar, å sätter de över näsan, och brer på blandningen. Sen låter man den sitta i 10-15 min, å drar blrt den stelnade massan!:D men mitt papper gick sönder, så ja hade massan direkt på huden, å de funkade inte så jättebra, hehe..

Men mellan "lunchen" å middagen ka äter nu åt ja proteinglass!:D 2 frysta bananer, chokladprotein, och 2 tsk Acaipulver!:D

Och nu äter ja då middag :) en burk tonfisk, 1 stekt ägg, massa ärtor, gurka, sen russin! Haha, ren improvisation igen ;) russin brukar funka till det mesta, och de gjorde de även nu!:D va väldigt skeptisk först, haha, men de kan ni testa ;)

Så nu har ni fått typ 3 recept i ett ;) de får avsluta denna kväll! Vi ses imorn!:) fan vilket sug ja fick efter boxning nu.. Dendär matchen va verkligen en motivationshöjare! Ja hade inte ens dålig motivation innan, men den vart tom bättre nu!:D

Och juste, dricker apelsinjuice till middan också ;)

Av Elise - 18 oktober 2015 09:05

Dehär må jag ju öndå säga måste vara den bästa frukosten :) bovetepannkisar! Eller vilka pannkakor som helst är ju bästa frukosten ;) och ja känner nog att ka verkligen kommer va mätt efter denna frukosten!

Så till pannkisarna äter jag 1 banan och hemmagjord blåbärssylt :) väldigt hemmagjord, gjorde den precis hahaha! Mikrade frysta blåbär och hade i lite stevia :) funkar prima!

Och btw, jag är hemma nu för att båda vi som följde med till Sundsvall fick match igår! Jag fick en uppvisningsmatch, alltså en helt vanlig match fast utan domsbeslut, för reglerna har blivit stenhårda med ungdom, junior, senior osv.. Och gon var 2 år äldre, så gon var junior och jag var ungdom, så vi fixk inte gö en "helt riktig match" som skrivs med i våra matchböcker..
Men de gick iaf bra, väldigt bra faktist :) ja vann nog den matchen, och de håller faktist alla med om också ;p så de känns iaf skönt att ha lite match i sig till galan vi ska ha! Fan va roligt de va å gö match.. Inte gjort se på hur länge som helst!
Och båda vi som gick match fick räkning på våra motståndare ;) alltså att man slår ett eller flera hårda slag så domaren måste räkna upp till tio ifall matchen måste brytas och de räkna som teoretisk knock out ( alltså knock out, bara att motståndaren inte hamnar i golvet) eller om motståndaren kan köra på.. Och de vart räkning för båda våra motståndare men ingen TKO haha.. Nära iaf ;)
Och juste, på onsdag ska vi åka nånstans å sparras också :)

Och igår åt ja en Hotellfrukoooooost!:D hype, haha.. Men åt iaf havregrynsgröt med banan i, 3 lite mindre mackor med kalkon och keso, 2 riskakor med banan, 1 glas apelsinjuice, och yoghurt med nötter och russin!:) mums! Vart rätt mätt..;)
Sen vart de en liten lunch, för ja hade ganska nära t match, så de blev en sånhär keso-mellanmål ni vet? Som finns på macken, med sågär lite torkad frukt å nötter i locket som man häller i en keso burk :) så en sån, sen när ka värmde upp har ja fått en sånhär grej sen Golden girl att ja måste dricka en sånhär drickyoghurt, med massa socker i haha! För när ka gjorde de på Golden girl så gjorde ja bästa matchen ja nånsin gjort, så nu har ja fått en grej att ja måste dricka en sån innan varje match ;) om de finns å få tag på då förstås!

Sen efter matchen åt ja bara en mighty bar, innan vi for hemåt, ocy stannade på en pizzeria efter vägen :) ja tog en baconburgare!:D de va kanske onte den bästa burgaren ka ätit, men den funkade :)

Sen efter vägen stannade vi vid en mack, å ja köpte en marabou och vatten ;) så under kvällen igår åt ja min marsbou, några (många) nougat praliner, lite granatäppelchoklad, och pepparkakor!:D fick typ en sockerchock, men Aa haha!

Så de va alltså dagen igår :) och nu ska ja njuta av min mumsiga frukost till youtube! Syns senare!:D

Av Elise - 16 oktober 2015 13:04

Guuuud så skönt å sitta i sin säng å äta lunch på en fredag! Medan NO-lektionen börjar om 10 min ;)

Och jag e verkligen hungrig! Min mage skriker haha! Så de blir lite fiberpasta, 1 paket bönor, gurka, stekta champinjoner, sen lite rester från igår!:D och ett glas apelsinjuice!:) mums! Alltså ja älskar denhär ekologiska fiberpastan feån coop, alltså den e godare än vanlig! Ällllskar den!:D

Och om ungefär 1 1/2h så blir ja upphämtad så bär det av mot Sundsvall :) och sparring mot en norska för mig imorn! Håll tummarna föe mig att det går bra!! Har fortfarande ont i näsan sen sparringen i onsdags dock.. Hahah!

Och vart bara min vabliga gröt imorse med kakao och maca :) och banan å honung såklart! Sen under filmen åt ka en s'mores Questbar!:D aå de har ja ätit hittills, å ikväll äter vi väl middag nånstans :) tror faktist inte ka kommer äta nåt mer förens middagen ikcäll.. Så laddar upp ordentligt nu!:D

Av Elise - 15 oktober 2015 15:03

Snart heeelg :D sköönt! Och vi fick sluta 1h tidigare idag :D vi hade bara svenska (och Inget prov som vi skulle haft) matte, å SO, sen vare bara mat å film sen fixk vi sluta!:D och imorgon blire ännu mer chill! Ska bara gå t skolan, se en film hela förmiddagen, sen ska ja gå hem!:D äter nog lunchen hemma..;) så de blir nice! Men måste packa idag..

Och som snack idag åt jag en pulsin-bar!:D dom är faktist veganska ;) den va helt okej! Sen åt ja liite lösgodis ;)
Och när ja kom hem åt ja en pepparkaka och 2 kalla potatisar med salt, haha!
Men nu sitter jag i sängen, och ska kolla på yt, med lite bananglass med chokladprotein och en havretärning!:D mummmms! Va ett tag sen ja åt chokladprotein..? Göre ju typ bara på tisdagar efter gymmet nuförtin..

Men ja, resten av dagen ska ja bara chilla, packa, å äta :) ni får säkert se i nästa inlägg typ imorgon om ja hinner slänga upp ett inlägg innan vi åker (som ja troor att ja gör) vad ja äter för middag ikväll :) ses sen! Och hoppas med mig att hotellet har internet..:D
Och btw, vi slutar egentligen om en halvtimme ;)

(Imorse vart de bara maca-chokladgröt med honung t frukost ;))

Av Elise - 14 oktober 2015 20:38

Ååh så gott me mat just nu!! Är verkligen hungrig! Å de blir 2 torskfiléer, potatis, räkor, gurka, bananglass, å apelsinjuice!:) mmmm! Fan va nice!
Och preworkouten blev bara 3 riskakor mee banan å honung, och lite havregurt med müsli å banan, å apelsinjuice!

Å först vare sparring på träningen, och ja råka gå in i ett slag som hamna rätt på näsan, å ja hörde hur de krasade, haha, brosk alltså, ja bröt ju onte näsan! Sen vart de lite blod :p men de va ingen fors precis, bara lite stänk ;p men de gick bra!

Sen körde vi nå 10-10 intervaller 2 och 2 på säck.. De va drygt!! Sen gjorde ja ba lite situps så va ja klar.. Haha :)

Men ja har vart rätt trött idag i skolan alltså.. Så skönt att dagen e över haha! Åt ett äpple som snack på förmiddan, sen dendär nöt-påsen ja köpte hem från Sthlm!:D visade ja ens den? Aja, de va en 60g-påse med blandade nötter ^^

Och btw, ja måste nog ta ledigt på eftermiddagen på fredag, för vi ska åka härifrån kl 2 :D fan va skönt alltså.. Lite kortare vecka alltså;) men ja hoppas veerkligen ja har internet på hotellet sen! Men ja fick iaf sparring mot en norska :) fårse hur de går då! Hoppas verkligen de går bra :D

Juste, frukosten idag vlev gröt med äggvitor, äpple, russin, å kanel!:)

Av Elise - 13 oktober 2015 18:57


Ekologisk fiberdpaghetti med broccoli, ärtor, å ett paket blandade bönor, och lite fläsk/ugnspannkaka!:D de blir tisdagsmiddag!
De känns btw fett konstigt att ja inte tränat idag.. Jag har för mkt energi kvar! Förhoppningsvis stannar den energin kvar till sparringen imorn!:D

Och jo, nu är hotell bokat, de blir Sundsvall i helgen!:D det blir sparring för mig och match för en annan..:)
Och idag har lindorna som ja beställde i fredags kommit oxkså!:D ska inviga kamouflagelindorna imorn ;) hoppas dom e nå bra nu! De svarta e stretch å kamouflage e inte :)

När ja kom hem från skolan idag btw åt ja ett asnice mellis!:D bananglass av 2 bananer med en double chocolate chunk Questbar, och en av dessa havre..tärningarna!:D dom va suuuupergoda! Smaka precis som vanliga!:D ååh, tur att ja köpte ett 4-pack!

Och frukosten va enkel, bara gröt med äggvitor, 1 banan, kanel, å jordnötssmör!:)

Men ja undrar om ja kommr att ha svårt å somna ikväll.. De hade ja igår! Ja va inte alls trött, å ja kunde typ inte sluta tänka å.. Sjunga på låtar i mitt huvud? Haha, jäytekonstigt.. Misstänker att de va för true-drickan ja drack t preworkout! Den innehöll ju koffein.. Haha, alltså tur att ja hade en ungefärlig timme som sovmorgon idah!:p men är rätt pigg nu alltså.. Hoppas iaf se blir enklare å somna!

Ovido - Quiz & Flashcards