sts

Alla inlägg under september 2015

Av Elise - 8 september 2015 14:58

Nu är ja hemma igen :) skönt! Tisdagar e rätt chill ;) förutom slöjden..

Men imorse körde ja lite löpintervaller lite snabbt :) Asså ja blir inte så andfådd som ja tycker att ja borde bli.. Ja blir så trött i benen så ja kan ju inte ta i tills ja blir nog andfådd..! Haha, vilka problem ;)
Nej men ja sprang i 17 min!:) ja gick upp till elljusspåret, sen joggade jag 2km, sen sprang jag 12 st stolpintervaller, och gick hem :) så 2.9km sammanlagt! Egentligen borde jag ju köra intervaller först, sen jogga en bit, sen kö intervaller igen å gö så kanske 3 ggr.. Blir att tänka på toll nästa gång! De räcker ju inte med bara 1 gång..

Men när ja kom hem från löpningen så drack jag en proteinshake ja förberett när ja gjorde frukosten, vilket btw va gröt med äggvitor, som bestod av 1 banan, 2 skopor chokladprotein, och 2 dl mandelmjölk!:)
Sen på hemkunskapen i skolan åt ja äppelpaj också! Sen vart lunchen chili con carne, och nu äter ja massa goda vindruvor med några jordnöts-sesam godisar!:) mums!

Och om 2h har ja massagetid också :) niice ;)

Så vi ses ikväll, förmodligen till kvällssnacket!

Av Elise - 7 september 2015 20:53

Här har vi min postworkout!:) haha, kanske inte så smart å äta massa så nära inpå att ja ska sova ;) men mat är bränsle och ska ätas!
Men de ja äter då böir 2 mixade bananer med en double chocolate chunk Questbar, köttfärssås och spaghetti (gluten-spaghetti faktist ;p) sen 3 dadlar med kanel, och avslutat med en kvarg-oatly-yoghurt-blandning med frysta blåbär och apelsin! ;) så blir både laktos/mjölk ocj gluten innan läggdags haha! Fårse hur min mahe är imorn på morgonen då;)

Men imorn tror ja inte att ja ska gymma, utan de lutar mot intervaller/hemmaträning!:) behöver ha lite variation :)

Och på träningen började vi först med teknik, vilket blev parövningar, sen lite styrka! De blev då alltså 3 ronder medicinboll (ja fick veta efter att de tydligen skulle va 1 rond, haha, men då fick ja ju lite extra träning!) sen skulle vi kö pull ups också.. Fy va svag ja blivit där! Ja körde bara att ja hoppade upp och sänkte mig långsamt ned :) körde 5x2! Men rill mitt försvar var de också de allra sista ja gjorde ;)
Och innan pull upsen körde ja plankan, 1 minut 4 ggr! Brände gött :) min mage har också blivit lite svagare Pahah... Men nya tag!:)

Så vi ses då imorn! Antingen i skolan eller efter skolan!:) har massagetid imorn också! Yees :D

Av Elise - 7 september 2015 16:02

Ett gäng vindruvor, 1 knäcke med 2 kalkonskivor, havre-yoghurt med russin och nå jordnötter med sesamfrön (som egentligen e godis hehe) som vi köpte på kreta :) och 1 banan med 1 msk-ish jordnötssmör! De e min preworkout de :) va skönt å komma tillbaka till träningarna igen!:)
Frukosten idag blev min gamla vabliga gröt! Havregryn med 3 äggvitor, 1 banan, å kanel :)

Men sen orienteringen idag har ja haft skitont i knäna.. Liksom springa (vi hade lite dålig koll på tiden) direkt på morgonen på ett ganska oskönt underlag gör ju inte underverk för knäna kan ja säga er..

Men idag tror ja de blir teknik på träningen :)

Av Elise - 6 september 2015 19:56

Nu är ja Hemma igen! Ganska skönt faktist :) jäkligt kallt dock haha! Har redan tagit fram teddypläden!

Men vi åkte hemåt kring lunch, och stannade på Max efter vägen :) jah tog en kycklingsallad!
Och de stillade hungern tills vi kom hem :) då packade jah upp hela väskan, skönt stt ha de avklarat, så åt ja :) ja åt oatlys havre-yoghurt med mandlar, pistagenötter, chasewnötter, å honung!:) kom på sen att ja glömt russinen, haha! Men dom blir nästa gång ;) dom hade ju ingen grekisk yoghurt på Ica.. Och tänkte ta turkisk, men de va ju bara skit i den? Homogeniserad mjölk tex.. Så ja körde på oatly! :) inte lika bra, men bra nog!

Och juste frukosten blev gröt med en banan, sen en smoothie gjord på 2 tjocka ananasskivor och 1 stor banan :) vart mätt å belåten efteråt!

Och nu till middag äter ja 1 helt paket av Zetas ekologiska blandade bönor, med 5 kalkonskivor och 4 körsbärstomater! Sen ett gäng vindruvor (YEEEES äntligen röda ekologiska!!!:D som ja väntat!! Köpte gröna eko i Sthlm igår, men kunde inte hålla mog från att köpa röda när ja såg att de fanns på Ica här :D) och lite proteinglass gjort på 1 fryst banan, 2 skopor chokladprotein, och några skvättar mandelmjölk :) och till dricker jag ett glas vatten och ett glas apelsinjuice! :)

Så de har vart min dag alltså!:) resten av kvällen blir bara stt titta på en del av de många videos ja missat när ja vart borta på yt haha!:)

Så ses vi imorn, godnatt!:)

Av Elise - 5 september 2015 20:20

Gokväll!:)
Idag har vi då vart på bio! Men fram till halv 2 ungefär kollade vi på tv, sen åkte vi in å åt på nån restaurang, och gixk lote snabbt i en halvtimme elr så på köpcentret, men hann bara in i en affär haha! Men som tur va fixk ja med mog nånting hem ;) de andra va inne på Hemtex elr nånting men ja va inne på Nike ;p fick med mig hem ett paket vindruvor och 1 vitt pösigt linne från Nike, som har en vridning i ryggen.. Hoppas ni fatta haha :)

Men filmen vi såg var No Escape, den va nice!

Och till frukost åt ja lite havregrynsgröt med 1 banan, 1 papaya, och 1 ägg!:) sen åt ja 1 Questbar och fyra sånahär granat-kulor haha!
Och lunchen blev då fläskfilé med pomfritt ocj bearnaise!:)
Sen till filmen åt ja hela påsen med hallon och blåbär i choklad! Sen fixk middagen bli fruktsallad ;) av banan, apelsin, ananas, vindruvor, å honungsmelon! Juste, plommon också!:) men de enda som är ekologiskt är ananasen och vindruvorna haha.. Typ de som brukar va tvärtom!
Men ja kanske äter några fler granat-kulor sen, sen är de nog nog :)
Sen åt ja "en del" bilar av mamma på bion också ;)

Men Aa, vi ses väl imorn!:) då blire hem igen, sen skola nästa dag..

Av Elise - 4 september 2015 19:20

Nu är vi hemma igen :/ elr, i Stockholm :p vi mellanlandar här tills på söndag :) Känns lite sådär.. Vill ju va kvar på Kretaaaa :( men de är ja inte.. Tillbaka till verkligheten!

Men ja igår var vi ju i Chania :) köpte lite mer denna ggn!:D köpte en väska (fake ofc) för 44?, sen ett träningslinne för 12?, en t-shirt (som ka inte tog kort på, för den är inplastad med några dukar mamma köpte samtidigt) som ja ska ha på väggen, för 9?, sen en badbomb ja inte heller tog kort på för 3?.. Å ja tror nästan de va de :) jo en handkräm och en litr skål också! Men tog inte kort på skålen heller (alltså den är sågär liten som man kan ha nötter i tex) för den är inlindad i bubbelplast :)
Så de va ja rätt nöjd med!

Och på kvällen tog vi en restaurang vi åt på innan, "trädgården" kallade vi de för :) ja tog mixed fish-plate, vilket var enormt! De fanns för både en ocj 2 personer, och om detta var för en person, indrar ja hur stor den för 2 är haha! Å de ska komma från mig också ;) men av fisk/skaldjur känner man/jag inte riktigt denhär "smärtan" i magen när man blir överproppmätt, utan mer bara att man mår illa haha.. De kände ja igår :S men de va gott! Ångrar mig dock att ja inte provade svärdfisken..!! Ja glömde helt bort den, för ja tänkte spara den eftersom den låg längst ner, men sen vart ja proppmätt så ja inte ens kunde kolla på maten HAHA!

Sen fick vi in efterrätt gratis, melon och glass :) fick i mig en liten melonskiva och 3 skedar glass (en av varje smak)! :)

Och idag till frukost vart de då gröt med banan, 1 mugg me ganska mkt chasewnötter, för ville gö slut på den, 1 glas juice, och 1 skiva bröd med smör å ttp skinka tror ja!:)

Förresten lunchen igår blev en mixed vegetarian plate som jag å mamma delade på! Va fortfarande proppmätt från frukosten (buffén på hotellet) så vart proppmätt då också Pahahah..

Sen på flygplatsen köpte jag granatäppelkärnor doppade i mörkchoklad!:) sen köpte jah å mamma mandlar i "mörk"choklad oclså!:) dom va väldigt söta, som liksom allt godis nuförtin haha, men dom va goda!:) men har inte smakat granatäpplena än ;)

Så slänger ja in en bild från maten på flyget ;)

Men ikväll blir de bara kycklingsallad med bröd å sås till middag!:) är ganska hungrig, så hoppas maten snart kommer!:) har inte ätit på typ 8h om ja tänker efter haha..

Av Elise - 4 september 2015 18:58

Idag ska vi åka in till Chania igen!:) men denna gången på förmiddagen, så solar/badar vi på eftermiddagen :) förhoppningsvis blir de inte döhett under dagen :p men de kan få va hett när vi ska svalka av oss för sista gången i poolen ;) :( vill inte åka hem ääään..! Varför tog vi inte 2 veckor..:((

Men igår åkte vi ju då en hel del bil! Dock fick vi en gammal minicab utan AC, men som tur va fläktade de ju då lite.. Men dock var den pytteliten, och gixk inte fortare än 90 haha! Man va tvungen att vara minst 27 år för att få köra, så ja antar att den va rätt gammal.. Den kändes rätt gammal haha :p

Så då åkte vi i 2h till Elafonissi, trooor ja de stavas, men har förmodligen fel, och så var vi där i nån h, och sen åkte vi ytterligare 2h vidare till en annan badstrand, men stannade bara där i en halvtimme elr så, men vi badade inte (de andra gjorde) för vi va ganska trötta och inte så badsugna haha.. Så va de faktiskt lite småkyligt också :S klockan va halv 6 när vi åkte hemåt igen..:) och de tog en halvtimme att köra hem därifrån!
Och på Elafonissi åt ja chicken teriyaki till lunch, och en Questbar till snack :) och nu till middan vart de kyckling med champinjon- och paprikasås! Kände dock inga champinjoner.. Men känner att de blivit en hel del kyckling under denna resa haha!
Och jag var bland dom få som faktiskt åt upp hela tallriken ;) liten med stor aptit!
Och jo vi fick in vitlöksbröd och tzatziki till förrätt :)

Sen bjöd huset (som typ överallt här haha) på efterrätt!:) men de vart inte frukt som de oftast blir, utan cheesecake!:) den va smask! Lite söt dock... Men efterrätten iförrgår på fiskrestaurangen va verkligen söt! Allt va så sött så de vred sig i mun haha! Men åt iaf upp :) inte de sladdriga frukt-ish sakerna, de va inte alls speciellt goda.. De smakade typ bara sirap! Och kunde inte alls avgöra vilken frukt de va haha..
Men nu pratar vi inte maten i tisdags, utan maten igår ;)
Men ja va nöjd med maten igår iaf!

Och idag blir de då som sagt Chania igen :) hoppas ja hittar lite mer grejer denna gång!

Och dehär va också frukosten!:D smask ;) vi åt äntligen på frukostbuffén :) Jäkligt dyrt dock, 120 spänn/person :/

Igår såg vi pckså getter uppe i bergen som sagt :p ocj rådjur i en inhägnad efter vägen!

Men vattnet va helt turkost vid Elafonissi :D men de synns inte på bilderna tyvärr.. Men de va jättefint :) men dpck regnade det och va mulet.. Ocj de vart tydligen en tromb uppe i bergen efter att vi hade åkt :o tur att vi åkte när vi gjorde..
Så åkte vi bil uppe i molnen också vid nåt tillfälle ;p

Och jo vid frukosten åt ja nå grekisk yoghurt (antar ja) med chasewnötter, mandlar, pistagenötter, russin, å honung, å de måste ja ju börja göra hemma! Helt amazing! Ocj så gott!:D
Dock så va "efterrätterna" inte nån höjdare.. De va nån paj, men den smakade intr bra.. Tänkte skriva va den smakade men kommer inte ihåg haha!

Edit: detta skulle kommit upp i torsdags, låtsas att de e torsdag =)

Vattnet va så klart, så man ser inte ens att detta är under vattnet :D

Av Elise - 3 september 2015 15:29

Idag ska vi åka in till Chania igen!:) men denna gången på förmiddagen, så solar/badar vi på eftermiddagen :) förhoppningsvis blir de inte döhett under dagen :p men de kan få va hett när vi ska svalka av oss för sista gången i poolen ;) :( vill inte åka hem ääään..! Varför tog vi inte 2 veckor..:((

Men igår åkte vi ju då en hel del bil! Dock fick vi en gammal minicab utan AC, men som tur va fläktade de ju då lite.. Men dock var den pytteliten, och gixk inte fortare än 90 haha! Man va tvungen att vara minst 27 år för att få köra, så ja antar att den va rätt gammal.. Den kändes rätt gammal haha :p

Så då åkte vi i 2h till Elafonissi, trooor ja de stavas, men har förmodligen fel, och så var vi där i nån h, och sen åkte vi ytterligare 2h vidare till en annan badstrand, men stannade bara där i en halvtimme elr så, men vi badade inte (de andra gjorde) för vi va ganska trötta och inte så badsugna haha.. Så va de faktiskt lite småkyligt också :S klockan va halv 6 när vi åkte hemåt igen..:) och de tog en halvtimme att köra hem därifrån!
Och på Elafonissi åt ja chicken teriyaki till lunch, och en Questbar till snack :) och nu till middan vart de kyckling med champinjon- och paprikasås! Kände dock inga champinjoner.. Men känner att de blivit en hel del kyckling under denna resa haha!
Och jag var bland dom få som faktiskt åt upp hela tallriken ;) liten med stor aptit!
Och jo vi fick in vitlöksbröd och tzatziki till förrätt :)

Sen bjöd huset (som typ överallt här haha) på efterrätt!:) men de vart inte frukt som de oftast blir, utan cheesecake!:) den va smask! Lite söt dock... Men efterrätten iförrgår på fiskrestaurangen va verkligen söt! Allt va så sött så de vred sig i mun haha! Men åt iaf upp :) inte de sladdriga frukt-ish sakerna, de va inte alls speciellt goda.. De smakade typ bara sirap! Och kunde inte alls avgöra vilken frukt de va haha..
Men nu pratar vi inte maten i tisdags, utan maten igår ;)
Men ja va nöjd med maten igår iaf!

Och idag blir de då som sagt Chania igen :) hoppas ja hittar lite mer grejer denna gång!

Och dehär va också frukosten!:D smask ;) vi åt äntligen på frukostbuffén :) Jäkligt dyrt dock, 120 spänn/person :/

Igår såg vi pckså getter uppe i bergen som sagt :p ocj rådjur i en inhägnad efter vägen!

Men vattnet va helt turkost vid Elafonissi :D men de synns inte på bilderna tyvärr.. Men de va jättefint :) men dpck regnade det och va mulet.. Ocj de vart tydligen en tromb uppe i bergen efter att vi hade åkt :o tur att vi åkte när vi gjorde..
Så åkte vi bil uppe i molnen också vid nåt tillfälle ;p

Och jo vid frukosten åt ja nå grekisk yoghurt (antar ja) med chasewnötter, mandlar, pistagenötter, russin, å honung, å de måste ja ju börja göra hemma! Helt amazing! Ocj så gott!:D
Dock så va "efterrätterna" inte nån höjdare.. De va nån paj, men den smakade intr bra.. Tänkte skriva va den smakade men kommer inte ihåg haha!

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

(Snäckorna e nere på bottnen, men de syns inte ens för vattnet va så klart :D)

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Skapa flashcards