sts

Alla inlägg under september 2015

Av Elise - 17 september 2015 19:11

Middaaaag :D blir ett stekt ägg, stekta chanpinjoner, ekologiska blandade bönor, gurka, körsbärstomater, ärtor, å apelsinjuice!:) och mamma fixk 2 ägg, kidneybönor, gurka, å tomat.. Å ja dränkte champinjonerna å äggen i kokosolja, så de blir lite nyttigt fett å ;)

Imorn äre fredag! Vad fort denna veckan gått..! De va ju nyss helg?

Men när ja kom hem åt jag proteinglass! 2 skopor chokladprotein, 2 små frysta bananer med 1 jätteliten färsk banan, toppat med kokosskivor!:) mums!
Och imorse åt jag gröt med äggvitor, äpple, russin, å kanel, sen åt ja en påse med chasewnötter och en liten banan som snack, och potatissoppa vare till lunch :)

Och imorn äre skolfoto direkt på morgonen.. Haha, de som alla älskar..;p sen äre träning på kvälleen yeey :D

Av Elise - 16 september 2015 20:09

Åh va skönt! Mina armar e som gelé haha! Vi körde sparring, sen mjölksyra på säck, sen styrka tillsammans.. De va jobbigt må ja säga! Men gu så skönt!:)

Och här är postworkouten :) ingen orkade tydligen göra ris, så de åt bröd till, men ja åt 1 paket med ekologiska blandade bönor, lite gurka, tomat, och chilisås!:D sen ett glas apelsinjuice igen :)

Har linsom inget mer å säga.. Sparringen kändes bra, kändes dock som ja hade lite ovanligt hög puls.. Men de e förståeligt :) skulle egentligen sparras mot 2 personer, men den ena var tvungen å sticka tisigt, så han fick bara sparring me tränarn å nån säckrond, så åkte han.. Såg ju fram emot å sparras mot en ja inte sparrats med på säkert över 1 år.. Haha.. Men de kändes vart bra ändå :)

Vi fjorde 3 olika armhävningar vid styrkan, sen lite mage å nacke, men alltså va slut ja vart i armarna! Behövde tom gå ner på knä på den sista / dom 2 sista övningarna.. De har ja inte gjort på hur länge som helst! Men då äre väl bara å förbereda sig för träningsvärken imorn ;) this chicken goes straight to My arms!

Av Elise - 16 september 2015 16:13

Här har vi min preworkout!:) 4 wasaknäcken med kokosolja och stekta champinjoner, sen havregrynsgröt med 1 banan å typ 1-2 msk jordnötssmör, och 1 till msk jordnötssmör och 1 banan!:) och till de dricker jag ett stort glas apelsinjuice och ett glas vatten:) i skolan åt ja en cookies & cream Questbar och ett äpple, sen lunchen vart bara ärtor, potatis, å sås.. Och imorse åt jah gröt med de 3 sista äggvjtorna, banan, kanel, å jordnötssmör!:) mycket jordnötssmör idag..;) men de e gott!

Å ja har vart taggad på träningen ikväll sen igår haha.. E taggad på sparring faktist!:) ska bli kul! Har vart lite rastlös idag å igår.. Har inte tränat ordentligt sen förra onsdagen.. I måndags var de ju läkarundersökning, och i fredags va de mest chill.. Så nu jäklar idag! Hoppas bara de känns bra, så ja inte har massa energi så känns mina slag kassa..

Men nu ska ja äta för ja e hungriiiig, sen är de snart träning!:) har en känsla av att ja kommer äta lite sent idag hehe..

Av Elise - 15 september 2015 17:33

Hejj! Idag har vart en skön dag :) och de känns som halv-förkylningen är påväg bort!:D då blire kanske gym i helgen!:D på tiden.. Inte gymmat på hela denna månaden och sista veckan i augusti..

Men imorse åt ja gröt med äggvitor, russin, äpple, å kanel, sen efter de körde jag ett 40 minuters yogapass, sen var de biologiprov, som ja tycker gick ganska bra :) skönt de! Sen vare bara hemkunskap å slöjd kvar! Och på hemkunskapen bakade jag och Isabell en äppel-kladdkaka!:) den vart nice! Den va väl okej-söt i början, men mot slutet blev de lite sliskigt.. Men de var bara en liten sked kvar på slutet så ;) men den skulle svalna för att den skulle bli kladdig, som en kladdkaka, men vi hade inte riktigt tid, så de vart typ som en vanilj-äppelkaka istället hehe.. Men de vart nice :) slänger in en bild på en screenshot på receptet om ni vill göra de..;) definitivt inte de mest näringspackade, men nån gång ibland så!:) fast man trodde inte att den var klar, för den var fortfarande helt rinnig när man tog ut den, men ja kom på sen att det blir ju som en kladdkaka när den fått svalnat och stelnat.. Men de vart som sagt som en äppelkaka typ för oss haha!

Sen vart de lapskojs till lunch.. Och sen vare bara slöjd å slut! Tisdagar e alltid skönast..;) juste, efter jag hade yogat imorse, å precis innan ja cyklade till skolan, åt ja de sista av havregurten med lite chasewnötter!:)

Och när ja kom hem åt jag en hel oöppnad förpackning med fryst mango.. Vi har ju ingenting hemma! Ingen har fortfarande handlat.. Å inte en enda frukt finns det.. Men ikväll blir de iaf kycklingsallad som ni ser!:)
Sen lite senare ska ja mixa en fryst banan med 1 skopa chokladprotein!:) de blir sista snacket för ikväll! Så ses vi imorn! :) då äre sparring, yeey:D

Av Elise - 14 september 2015 20:27

Läkarundersökningen gick bra, skönt! Men han sa att mitt hjärta bultade liite fort och att ja hade litr högre puls, men han sa att han kunde förstå de.. En annan hade lite för snabba hjärtslag och för hög puls så han kinde inte skriva under.. Han var lite sjukare än mig heh.. Så han får åka dit igen om en vecka eller två..

Men innan jag vart hämtad, så åt ja en vegansk middag!:D och väldigt grön, haha..
Men ja värmde på frysta ärtor och fryst spenat, så blandade jag de med lite gurka och stekta champinjoner, faktist färska som ja skivade å stekte på.. I kokosolja förstår, så de smakade lote kokos också ;)
Sen använde jag de sista pitabrödet och värmde lite och la i lite av blandningen!:) de vart faktist förvånansvärt gott med pitabrödet..! Med bara blandningen kan man väl förstå hur de smakar ungefär, men de vart faktist gott med pitabröd!:) rekommenderar jag!

Och nu, sitter jag i sängen med de sista vindruvorna, ovh bananglass med 1 skopa chokladprotein, och en kopp te med grönt te med citronsmak!:) sen ska jag gå å duscha, sen måste jag plugga inför biologiprovet imorn.. Ååh, kan intee! Har liksom vart här 2 lektioner..

Men kmorn ska jag (uppenbarligen) inte springa eller gymma, så ja ska kö yoga på morgonen istället!:) blir väl nice!

Så vi ses imorn, godnatt!:)

Av Elise - 14 september 2015 15:12

Hemmaaa :D 1/5 av veckan avklarat då..;) och matteprovet avklarat! Bara biologin kvar imorn då..

Men imorse vart de intr gröt till frukost..;p vart havregurt med müsli, banan, å Kokosskivor :) sen åt jag en double chocolate chunk Questbar som mellanmål i skolan, sen vare kycklingwok till mat, å nu äter jag chokladgröt!:D haha, äter typ frukosten nu ;) men de är havregryn, äggvitor, 1 msk kakaopulver (bättre än kakao), 1 banan, och mer kokosskivor!:) fast kunde ringlat lite honung på.. För får man ingen bananskiva är de lite bittert.. Haha..
Men alltså nu måste någon handla snart..! Finns liksom ett äpple å lite vindruvor kvar..

Men ja om ca 3h ska jag gå till träningen å möta upp de andra 4 (inklusive båda tränarna) å så ska vi åka på läkarundersökning :) de gjorde tydligen inget att ja va förkyld.. Haha, nu får vi väl hoppas att allt ser bra ut bara..:p

Av Elise - 13 september 2015 20:39

Jag har inte dammat klart vardagsrummet, men jag har strukit och rensat ur min garderob!:) de borde väl väga upp..;)

Och middan vart nå köttfärs-ris blandning :p de va pretty starkt, men de va gott :) tog en till portion, precis lika stor om inte större än den på tallriken ;p mätt vart ja iaf!

Sen bastade jag i 50 min ungefär, ich drack 1l vatten hehe, och nu sitter jag i köket och skriver detta :) och äter havregurt med en banan! Och håller på kokar tevatten :) blir tredje koppen idag.. Vill bli frisk!! Och ska göra en läkarundersökning imorn också till matchboken.. Går de ens när jag är förkyld!? De borde de ju inte.. Men vi fårse.. FÖRHOPPNINGSVIS går de, att läkaren tänker på att jag är förkyld ifall mitt hjärta dunkar lite snabbare än vanlogt.. Jag tror inte läkare får göra så men.. Jag kanske har allt precis normalt haha.. Eller så kanske ja inte får göra läkarundersökningen alls.. Men vi fårse imorn!! Hae druckit blåbärsmuffin-te, grönt te med äppelsmak, och nu ska ja dricka Khoisan-te:)

Nu ska ja kolla på yt å dricka mitt te :)

Och justeee, vi har matteprov imorn.. E GROVT glad för att de är A-del å intr B-del.. Kan ju knappt grunderna sen ja va utomlands!! Sen är de biologiprov på tisdag.. Som ja kan ännu mindre av.. Men de är bara att plugga matte ikväll och biologi imorn..

Av Elise - 13 september 2015 14:45

God eftermiddag! Haha, trodde ja redan bloggat en gång idag..

Men imorse åt jag havregurt med müsli och 1 banan till frukost!:) de va smarrigt ;)
Sen gjorde jag bovetepannkakor till lunch, för vi måste äta upp nån sylt vi har i kylskåpet innan den går ut, och nu äter jag en choklad-proteinbowl!:) 2 frysta bananer, lite vatten, 2 skopor chokladprotein, ich toppat med kokosskivor och kakaonibs!:) dock så gick nibsen ut förra månaden.. Så tog lite å slängde dom sen.. Lite synd, hade halva burken kvar :/ och kokosskivorna går ut om 2 v! Har typ 2/3 kvar av påsen,. Blir alltså mycket kokosskivor ni kommer få se dom närmsta 2 veckorna haha! Men mamma får hjälpa mig att äta upp dom..:p glömde helt bort att ja hade dom, fast dom står på köksbordet! Haha, vart väl tillslut van att dom stod där så ja inte ens såg dom längre :p

Men nu har ja hunnit damma överallt förutom de 3 sovrummen och vardagsrummet.. Men ja ska damma vardagsrummet, å kanske mitt rum, om ja Förhoppningsvis orkar, för de borde jag, sen lite senare kanske ikväll tänkte jag basta!:) behövs nog.. Kanske jah svettas ut förkylningen om jag har tur! De har ju somsagt förflyttat sig från halsen till näsan nu..

Men nu ska jag fortsätta lite mer på min matpaus här, så ska jag damma klart vardagsrummet :) jo, var så duktig å ställde alla kryddor i köket i bokstavsordning också ;) gör hellre de än å damma haha!

Ovido - Quiz & Flashcards