sts

Alla inlägg under september 2015

Av Elise - 26 september 2015 20:32

Mitt sista mål för idag blir detta till pRadise hotel!:) godis å vindruvor!:p
Men efter lunchen åkte ju då jag och en till upp å provade matchoverall, sen efter de har vi snickrat lite till, och mellan de och middan har ja ätit 1 äpple å endel godis.. Hehe..
Men middan blev kycklingsallad!:) och brödet med såsen ;) mår nästan ttp illa nu, men äter detta som sista mål haha! Blir nice de :) och lösgodiset e nästan slut nu iaf, min brorsa har hjälpt mig äta lite haha! Fast han äter bara upp all choklad..;p men btw chokladrutorna i skålen va supergoda! Kan rekommendera!:D de e fyllning i!:)

Men nu ska ja jolla på onsdagens avsnitt av paradise hotel :) ses imorn!

Av Elise - 26 september 2015 12:26

Nu är träningen för veckan avklarad! Skönt de!:) va inte lika dryg träning som ja trodde, men de va ändå ingen barnlek previs haha..

Men lunchen fick bli 1 förpackning bönor, steka champinjoner, 1 stekt ägg, å gurka, å till de drack ja vatten, juice, å en del av drickan ja köpte i tisdags!:) men sparar resten till senare ;)

Och om typ 5min blir ja hämtad, så ska vi åka å prova matchoveraller en kvart härifrån.. Så de är vad som händer idag :) sen ska vi nog snickra, sen vill ja chilla med iPaden å lite gott! Och och så har vi studiedag på måndag, så vi e lediga :D fan va skööönt..

Av Elise - 26 september 2015 08:40

Hehe, sorry att ja inte skrev nåt igår!
Men igår efter träningen åkte jah å Matilda till Ica, sen åkte vi å käka :) tog en kycklingsallad och en pomfritt haha! Sen köpte vi förmodligen lite för mlt godis hehe.. Vi köpte chips, dipp, ostkrokar, lösgodis, bilar, choklad, Aa you name it. Haha, vi åt inte upp hälften typ! Har inte ens öppnat chokladkakan än xD och har typ 1/3 av godispåsen kvar, och alla ostbågar!:p vi bastade först hos mig, sen åkte vi hem till henne å sov över :)
Så ja funderar faktist om ja ska ha en till cheatday idag :p liksom äta lite godis till ph och yt :) vi fårse hur ja mår efter de sen haha!

Men träningen igår va inte speciellt nice.. Hade ätit lite halvdåligt och bara slöat igenom skoldagen, så va rääätt seg på träningen igår.. Men de hoppas ka verkligen gottgörs idag på denna träning! Som börjar om 1h å 20 min :p
Så till frukost idag blev de gröt med äggvitor, banan, å kanel, sen en riskaka med jordnötssmör å banan, 1 glas apelsinjuice, å lite rödbetspulver blandat i vatten!:) uschhhhh så äcklig rödbetsjuicepulvret är.. Men ja hoppas de ger nån effekt..! Brukade ta de innan match :p

Av Elise - 25 september 2015 16:17

Freaaaaaag!:D yeeeey! Kändes som ja nyss skrev de?

Men idag hae vart en chill dag! Har jobbat på typ 1 1/2 lektion på hela dagen hehe.. Men nu äre helg!:)
Imorse åt ja chokladgröt med maca!:) 1 dl havregryn, 2 dl vatten, 3 äggvitor, 1 msk macapulver, 1 msk kakaopulver, 1 banan, och toppat med honung och kokosskivor!:) som går ut imorn..

Men sen åt ja bara en banan i skolan, sen nå skinkaliknande med potatis å brunsås, och nu äter ka detta!:) 1 apelsin, 1 äpple, 1 banan, 1 riskaka med jordnötssmör å banan, och en skål med den sista havregurten och müsli och russin!:) sen kan ja ha ätit "några" godisbitar av min brorsa pckså..;) men de e fredag!

Och Idag äre sparring på träningen! Fredagsträningar brukar inte va en sån höjdare, men vi fårse! Och så äre träning imorn å :) då skare bli väldigt jobbigt tydligen.. Uh!

Men vi ses ikväll!:)

Av Elise - 24 september 2015 19:46

Idag försökte ja köra en vegansk dag!:) lyckades nästan ;p men de enda fusket ja gjorde var 1 bar ja åt hos massören, och lite naturgodis, som båda var iaf vegetariska!:) ganska nöjd ändå ;) men de e svårt att få in protein känner jag!
Så till frukost åt jag hirsgröt med ett äpple, och snack innan lunchen blev en chasewpåse, lunchen blev morot, ärtor, å kikärtor, å andra snacket blev en liten banan, sen när ja kom hem åt ja då naturgodis, sen havregurt med 1 dl müsli (och ja, ja kollade ingredienserna, den är vegansk :p), sen fixk ja veta att jag å mamma hade massage idag!:D ganska bra påminnelse ;) och hade lite extra tid idag :p men ja halvsov på slutet haha! Har vart ganska trött idag.. Kanske är en blandning av vädret och att ja vaknade inatt av att ja behövde gå på toa haha! Alltså jämt när ja måste gå på toa på natten, så är ja väldigt trött på morgonen.. Förmodligen för att ja avbryter sömnen.. Så om de blir så på helgerna kan ja sova 11h bara för att ja avbröt min sömn av att behöva gå på toa.. Så får se till att inte dricka innan ja går å lägger mig haha!

Men min middag blir quinoa, paprika, gurka, champinjoner, och blandade bönor + 1/2 paket kikärtor!:) ett bra veganskt avslut känner jag!

Nu ska ja äta min middag och kolla på ph, sen duscha! Ja tänkte bada, men mamma är tysligen inte klar på toan på minst en halvtimme.. Får väl ta de nån annan dag!

Juste, dricker apelsinjuice till också ;)

Av Elise - 23 september 2015 20:36

Ååååh va god postworkout ja kom hem till :D kycklinggryta och ris! Kanske tom tar mer om ja inte blir proppmätt ;)

Men idag vart de teknik eftersom de vart sparringen i måndags, sen skare bli sparring igen på fredag, sen ska vi tysligen köra fys på lördag.. Ouh!

Och ja glömde förresten säga vilken träningsvärk ja har i benen idag!! Alltså, på hela benen! Både framsida, baksida, å insida! Va har ja ens gjort som tränar insidan, haha!? Men klagar inte :p kunde inte gå ordentligt imorse haha.. Men de vart bättre när ka gått lite :p dock inte när ja setat still sen ställt mig upp..

Men ja vill typ bara kasta mig över maten, så de e de ja ska göra framför ph! Synns imorn!:)

Av Elise - 23 september 2015 16:12

Tjeena! Sitter och äter min preworkout just nu :) är rätt hungrig! Äter havregurt med banan, banan med jordnötssmör, 1 riskaka med banan och jordnötssmör, och 2 frökusar, varav 3 skivor med kokosolja och 1 med smör, och alla toppat med gurka. Och ett glas apelsinjuice till!:) mums!

Men vi hade ju elevensval som sista lektion, och då har jag idrott, så ja tog en promenad :p gixk 8km! Sen innan de hade vi idrott som lektion, oxh då gixk jag 1.2km Så ja har nästan gått 1 mil idag!:) men de har ja säkert gjort när dahen är slut ändå!

Men imorse åt ja mintchoklad-questbaren, och den va god! Smakar after eight :D den kan ja rekommendera! Om man gillar after eight ;)

Men jag ska jolla på yt nu, sen ph när ja kommer hem efter träningen!:) ni får som vanligt veta sen vad vi gjorde och hur de gixk!

Juste, frukosten får ja inte glömma :p åt min vanligs gröt, men med 1 msk macapulver :) kan ju inte säga att ka älskar smaken previs.. Men de gixk!:) påminner om palsternacka i smaken.. Tillskickad från acaipulvret, som faktist är gott haha! Så de ska ja försöka ha i gröten så ofta ja kan!:)

Men nu ska ja återgå till maten, ses sen!

Av Elise - 22 september 2015 19:56

Nu är ja äntligen hemma..! Direkt när ka kom från skolan frågade mamma om ja ville följa med till teamsportia, fast 1h härifrån, för hon skulle fixa nå ilägg till sina skor, så de va bara springa in, byta byxor, och göra bananglass, lägga i en plastlåda, å slänga på en Questbar :p tog en cookies & cream!

Sen när vi var där åt vi på ett café, och ka tog en tonfiskröre-baguette.. Ja gillar egentligen inte tonfisk nå speciellt, men de smaka bara majonnäs så haha! När man försökte vara nyttig..;)

Men ja handlade inte så värst supermkt iaf :p köpte en Cardigan (som ser ut som en kavaj på bilden) på vero Moda, sen på hälsokraft köpte jag 5 Questbars, och en nyhet som ja vart superglad när ja såg att dom hade! Dom hade bara 4 sorter att välja mellan, men de gör inget :) ddn fjärde sorten var kanelbulle, som ja inte tog nån av :p
Men köpte då 2 s'mores, 2 mintchoklad, som är nyheten, och en cookies & cream :) Sen köpte ja även en dricka, macapulver, och te! De stod på macan att rekommendationen var 1 msk/dag, så ska testa ha de i gröten imorn/iövermorgon! Ja köpte pckså hirsflingor på Ica, så ska kke testa göra hirsgröt ;)

Men juste btw de gick skitbra på gymmet idag!:D men fick byta ut ett superset mot en annan övning, för ena vristvikten var borta haha.. Men de gör inget, för ja tror bara passet gixk snabbare haha! Men ja gjorde iaf de nedan :p
Körde inge tungt alls på knäböjen idag, för ja ville få in teknik när ja vart borta i 1 månad.. Men dom kändes faktist förvånansvärt bra!:D
Och frukosten blev gröt med äggvitor, banan, å jordnötssmör, sen efter gymmet blev de en proteinshake på 1 banan, 2 skopor chokladprotein, och 2 dl havremjölk :)

Men nu ska ja äta nåt kvällssnack-aktigt, som ni fårse imorn! Ikväll ska ja prov teet ja köpte också!:D de står stt de ska va bra när man ska sova :) hoppas de hjälper! De skulle va kul :D

Front/back squats
Back squats: 8 reps på vikterna:
20 kg(2ggr), 25 kg(2ggr)
Front squats: 7-8 reps på vikterna:
20kg, 25kg

8 Pulserande sidoutfall/ben 24kg
8 marklyft-25kg
8-10 jumping squats med 6kg hantel
x3

10 walking lunges 18kg
8-10 sumo-squats/marklyft med kettlebell - 24kg
x3

8-10 sumo-narrow-sumo squats 25kg
x3

Benpress
Uppvärmning: 10 reps: 25 kg, 32 kg, 39 kg, jobb set: 10-12 reps: 45 kg, 52 kg, 59 kg(2ggr)





Ovido - Quiz & Flashcards