sts

Alla inlägg under augusti 2015

Av Elise - 18 augusti 2015 12:59

Heeeeej haha! Glömde bort att blogga.. Men åt iaf en hel sats med bovetepannkakor för 30-40 min sen, och gjorde 1/2 sats till mamma, med en liten banan och frysta hallon!:) nu är ja mätt å belåten!
Och efter passet skulle mamma sola, så ja hade med mig en banan som ja åt på medan ja spelade lite på mobilen ;)
Men passet kändes ganska bra! Knäböjen intr dock.. Först gjorde de de men sen vart de inge bra.. Speciellt inte frontböjen! Uh.. Känns som mina knäböj intr går så bra just nu..

Men ja körde de nedan :) nöjd med att ja klarade av att trycka 66kg på benpressen!;D ja återkommer om ja har träningsvärk imorn elr ej ;)
Och juste.. Imorn börjar skolan också.. Prov direkt också.. Men ikväll är de massage!:) avslutar sommarlovet på bästa sätt!

Front/back squats
Back squats: 5-8 reps på vikterna:
20 kg, 25 kg(2ggr), 30 kg, 35 kg(2ggr)
Front squats: 5-7 reps på vikterna:
20kg, 25 kg, 30 kg

8 Pulserande sidoutfall/ben 18kg
8 marklyft-25kg
8-10 jumping squats med 5kg hantel
x3

8-10 sumo-squats/marklyft med kettlebell - 16kg
8 kettlebell swings - 16kg
x3

20 Donkey kicks m. vristvikter (2kg)
20 kissande hunden m. vristvikter
20 pulserande Donkey kicks m.vristvikt
x2/ben

Benpress
Uppvärmning: 10 reps: 25 kg, 32 kg, 39 kg, jobb set: 10-12 reps: 45 kg, 52 kg, 59 kg(2ggr), 66 kg(2ggr-8reps på sista setet)

Av Elise - 18 augusti 2015 08:03

Gooood morgon!:) hur äre mer er då?
Själv är ja ganska trött haha.. Inte van att vakna till väckarklocka..
Men ja håller på å äter min frukost/preworkout, för om ca 1/2h ska jag å mamma till gymmeeeeet :D Inte så supertaggad faktist, för är väldigt trött..
Men ja tar med en banan också för mamma ska tydligen sola.. Sen är de massage ikvääääll :D

Och frullen blir då gröt med äggvitor, med banan å kanel!:) enkelt å bra!

Av Elise - 17 augusti 2015 20:35

Här har vi min postworkout som ja saknat <3 + att ja hade ganska mkt protein kvar att få i mig haha..
Men påvägen till träningen köpte jag då proteinpulver och tandkräm, sen tog ja en påse med rostade kokoschips!:) dom blir bra att ha på smoothies m.m

Men postworkouten blir då 3 bananer med 2 skopor chokladprotein, och toppat med en cookie dough Questbar! Men ska äta nåt mer sen också.. Vi fårse vad de blir!:)

Träningen vart de då teknik och parövningar! Denna träning kändes faktist att den gick bra!:) och avslutade med 3 st 2 minuters-ronder av medicinboll! Kasta den då mot väggen :) mina armar var så gott som döda! Och avslutade med magträningen nedan :) men körde inte 20 sek, utan körde 20 reps av varje övning, 3 varv :)

Av Elise - 17 augusti 2015 16:18

Idag blire typ 1 1/2 brödskivor med smör, 1 msk nutella med 1 liten banan, 2 äggvitor, och gröt (1dl havregryn-2dl vatten) toppat med frust mango och en apelsin! Man måste ju prova lite ;)

Idag vet ja inte vad vi ska gö på träningen.. Men ja tror de blir nåt åt teknikhållet :)

Och jo, ja ska köra "förbi" en butik som ligger helt åt andra hållet påvägen till träningen och köpa mer proteinpulver och tandkräm också!:D haha, vi har bara salttandkrämen hemma, som inte är speciellt god.. Vi använder ju inte tandkrämer med flour i :)

Är taggad på proteinpulver haha! Ska nog göra lite mumsig proteinglass med en Questbar efter träningrn sen ;p har inte fått i mig speciellt mkt protein idag..

Av Elise - 17 augusti 2015 13:14

Här är ett superrecept på en nyttig rawtella-ist!:D den smakar ju självklart inte som vanlig nutella, men lite mer hasselnötssmak :) men man kan ha i lite mer kokosolja och kakaonibs så tror ja detta receptet blir helt amazing!

1.75 dl hasselnötter (100g)
2 msk kakao
0.75 dl kokossocker
En nypa salt (helst havssalt elr Himalaya)
1 krm äkta vaniljpulver
1-2 tsk kokosolja
Några skvättar vatten om du inte vill använda mer kokosolja

Kör hasselnötterna i en matberedare/mixer tills de blir så nära en massa som möjligt. Ha i kokosoljan.
Sen har du bara i resterande ingredienser, och mixar tills du blir nöjd med konsistensen! Min vart aldrig riktigt som andra nötsmör, så ja hade i ca 0.2 dl vatten, och mixade. Men min mixer var lite stor, så de kan också vart anledningen till att de inte vart någon riktig smör-konsistens.. För de blev de när man tryckte ihop massan med en sked..

Sen är de bara att hälla upp i en liten burk - and enjoy in moderation! Ja tar oftast 1 msk åt gången ;) vilket innehåller ca 100 kcal, 2g protein, 5g kolhydrater, och 7.5g fett! Nyttigt fett då ;) så alltså ungefär samma näringsvärde som vilket annat nötsmör som helst!

Av Elise - 17 augusti 2015 12:58

Här är min mumsiga lunch! Ååh, så gott! Bovetepannkakor med banan och blåbär :D mm.. Har ni aldrig provat bovetepannkakor tycker ja verkligen ni ska göra de! De är så enkelt å gott! Och glutenfritt ;) varför göra vanloga pannkakor när man kan göra glutenfria som är lika goda? De är bara att söka på bovetepannkakor på Google så kommer recept upp :) ja tog de receptet från kungsornen.se :)
Sen har ja gjort lite nyttig nutella också!:D så nöjd! Vart dubbelt så mkt som rawtellan ja köpte, och smakade nästan likadant ;) lite mer hassel och lite mindre kokos bara! Så vart de inte exakt samma konsistens, och ja hade inte kakaobönor/nibs i, men ändå supergott!! Är jätte nöjd ;)

Jo, ja hade havremjölk istället för vanlig mjölk i pannkaksreceptet..

Jag och mamma delade på en sats, så vi fick 4 pannkakor var :)
Och detta receptet är så bra också, för en hel sats innehåller 527 kcal, 22g protein, 14g fett, och 78g kolhydrater!:)

Av Elise - 17 augusti 2015 09:26

Måndag! Om 2 dagar börjar skolan :( å så jobbigt å gå upp till en ringklocka..

Men frukosten blir de sista av yoghurten i kylen med müsli, frys mango, och fryst ananas! Sen 1 ägg!:) de vart faktist riktigt gott med mango och ananas!

Senare idag tänkte jag att ja kan cykla ner å handla proteinpulver :) om ja orkar klä på mig osv haha.. Sen är ja fortfarande lite röd efter behandlingen igår också..

Men ja ska kolla på yt i vanlig ordning sen kolla lite i rawfood boken ja fixk igår!:)

Av Elise - 16 augusti 2015 21:01

Här har vi sista målet! Både middag å kvällssnack kan man väl säga haha.. 3 brödskivor med smör, 1/2 burk med vita bönor i tomatsås (delade den med mamma) och 2 mixade bananer!:) nu e ja nöjd för kvällen!

Och nu har ja fått ansiktsbehandling, fransfärgning, och benvaxning av mamma! Nu saknas bara fotvården så är ja klar för semester!:D

Ovido - Quiz & Flashcards