sts

Alla inlägg under augusti 2015

Av Elise - 24 augusti 2015 16:00

För engångsskull är ja i tid med preworkouten ;)
De blir 3 knäcken med kokosolja och sista av kycklingen, sen 1 äpple med ca 2 msk nutella, och 4 dadlar med kanel!:)

Vad jag misstänker är de teknik idag, men vi fårse :)

Skönt me första riktiga skoldagen över nu också! Bara 3 to go, wohooo :D

Av Elise - 24 augusti 2015 07:06

God måndag på er! Jag hoppas de blir de iaf..

Idag börjar då de vanliga schemat.. Så vi har idrott nu på morgonen idag.. Och imorn har vi bara 3 lektioner :p fast gillar inte lektionerna.. Sista lektionen är 1 1/2h slöjd..:( hatar slöjd..
Sen efter slöjden på tisdagar är de planerat att jag och mamma ska träna.. Fast de kommer nog bli ganska sen träning på tisdagar då.. Men ja ska testa så får vi se hur de böir :) annars får ja komma på något annat sätt.. Så ja tror tisdagar kommer bli ganska jobbiga dagar..

Men nu ska ja äta upp frukosten och göra mig iordning! Blir gröt med äggvitor, och banan, hallon, å kanel!:) så blir en spännande toppingkombo haha.. Men de smakar bra :)

Av Elise - 23 augusti 2015 19:55

Klockan 3 åt ja chokladproteinbananglass, långt ord haha, med hallon och müsli!:) och för typ 1h sen åt ja kycklingsallad med sås och bröd!
Och nu äter jag de sista jordnötssmöret och 1 banan :)

Och mamma har kommit hem också, och ja fick Questbars!:) inte så många sorter dock, men ändå :) men dock så var hälften av barsen gamla.. Så de blir jävligt surt om intr kvittot är sparat, dom är ju dyra!!
Men de va 6 st double chocolate chunk, och 4 cookies & cream och en cookie dough :) men jävligt synd att double chocolate chunk-barerna va gamla.. Hoppas vi har kvittot och att dom går att lämna tillbaka!! Annars blir ja irriterad, liksom ca 200 spänn i sopen..

Men nu ska ja snart duscha :) så vi ses imorn!

Av Elise - 23 augusti 2015 12:29

Blir frukost till lunch.. Kom inte på nåt annat å göra..
Så blir havregrynsgröt med 4 äggvitor, 1 tsk kokosolja, och toppat med 1 apelsin och sista av den frysta mangon!:)

Men nu har ja hunnit vattna hela nedervåningen, och ska göra övervåningen sen, och så har ja plockat ner all disk från mitt rum, plockat ur diskmaskinen, och bytt sängkläder :) så de ja har kvar att göra är att gå bort med skräpet, och vattna övervåningen!:) skönt! Sen kanske tidsinställa nåt inlägg :p

Men nu ska ja säga åt min brorsa att ladda över alla bilder från min mobil till nån hårddisk! Då den blir helt tom till nästa vecka :)

Av Elise - 23 augusti 2015 09:26

God morgon! Har ni haft en bra helg? De hoppas jag!

Nu på morgonen har ja varit ute och tagit lite kort till ett inlägg nästa vecka :) nyfikna?;) men de får ni se på torsdag!
Idag äter jag en liknande frukost som igår :) 1 äpple, 1 banan, 1 msk-ish nutella, och 2 knäcken med kokosolja och skinka!:) de e nice!

Men idag tänkte jag då byta sängkläder, och kanske gå bort mef skräpet tills mamma kommer hem.. Om ja intr sagt de så va hon i Sthlm över helgen :)

Men nu ska ha förbereda inlägget och sen kolla på yt! Synns sen:)

Av Elise - 22 augusti 2015 21:10

Middan vart då revbenspjäll och pommes!:) tog ett revben till och lika mkt pommes, för de va de sista som va kvar :)
Och nu äter ja munk och hälften av alla praliner som ja fick när ja fyllde år!:)

Så har ja previs fuschat också, å ska nog byta sängkläder imorn å..

Men ja ska som vanligt inte göra nånting mer, utan bara kolla på yt hela kvällen..

Av Elise - 22 augusti 2015 16:23

Idag vart de en vegansk lunch!;) men skulle nog tagit chilisås istället för ketchup..
Men lunchen vart ris från i torsdags tror ja, sen de sista av ärtorna, 1 helt paket kidneybönor, lite körsbärstomater, å ketchup! Sen ett glas apelsinjuice så ja tar upp järnet från kidneybönorna lättare!:) så de va en mättande lunch!

Och nu, 2h senare, äter ja 2 mixade bananer med chokladprotein ;) älskart! Och ikväll blire cheeeeeat! Så niiiice :D ska först äta revbenspjäll med pommes (yeeeees) sen får ni se vad de blir efter de ;) blir nåt nice iaf!

Och så har ja packat klart kläder pckså! Tror ja iaf haha.. Men de e bra, då slipper ja tänka på de i veckan, när ja egentligen intr har tid att packa :) då behöver ja bara lägga i hudvårdsprylar och sånt sen!

Av Elise - 22 augusti 2015 10:12

Idag är de lördag! Skönt :)
Idag äter jag 2 knäcken med kokosolja och skinka, 1 apelsin, 1 äpple, och nutella till frukost! Lördagsfrukost ;) och idag är de cheatday! Yaay! Vi fårse vad ja hittar på :) kanske rent av en B&J?;)

Men annars är planerna att bädda rent i min säng och packa idag!

Presentation


Här är en 15-årig tjej som bloggar om sin vardag :) jag boxas, och gillar att träna, äta gott och hälsosamt & shoppa :) kika gärna & se om du tänkt stanna!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards