sts

Alla inlägg under maj 2015

Av Elise - 23 maj 2015 20:16

ojoj, mums! Rökta räkor med aioli, som ja inte tog mer av bara 1 gång, utan 2 gånger, sen 2 vitlöksbröd :D MUMS! Glad att de e cheatday idag alltså ;) och nu kollar vi på gladiatorerna, och om 1-3 reklamer ska jag göra glass :D och äta mina mandlar, har lite mindre än halva påsen kvar :3

Av Elise - 23 maj 2015 18:12

Nu har vi vart på marknad och shoppat i ca 8h :) trötta fötter vare ja! Men har inte shoppat så mkt faktist :) trodde ja skulle komma tillbaka me ttp -200 kr haha! Alltså stt ja blivit tvungen stt låna 200 av mamma ;) elr nåt sånt! Men kom ju faktist hem med de mesta kvar :p köpte då detta bara ^^ men vart skönt att hänga runt bara!:)
Och ikväll blire förhoppningsvis gladiatorerna, om de inte blir nåt annat på tv :p och då ska jag nog göra lite bananglass hade ja tänkt ;)

Men lunchen vart på Brown Bull, rekommenderar verkligen de stället! Alla vart supernöjda med sin mat :) jag tog broccoligratäng med kyckling! Suuupergott :D tror tom de va mozzarella i ;)

Sen vart de en smoothie på Naked Juice Bar!:) tog en Acai Rush ;) god varen!
Så idag hare blivit lite cheatday :p supersockrade mandlar från marknaden, haha!

Av Elise - 23 maj 2015 08:51

Här har vi min amazing frukost :D 1 1/2 msk jordnötssmör med 1 banan, 1 apelsin, 1 äpple, lite nätmelon, sen 1 knäckebröd med keso :D Mummms! Älskar Stockholms-frukostRna ;) fast gillar nog crunchy peanutbutter mer än creamy, som detta är :)

Och idag ska vi först på marknad, sen till ett köpcenter :D kul!

Av Elise - 22 maj 2015 21:45

Som rubriken lyder, nu är vi framme :) och dehär vart middag! Ryggbiff med klyftpotatis och vitlökssmör!:D mums! Fast tog 1/2 biff och lite smör till ;)

Å imorn blir de då marknad! Kul:D

Och jo, denna baren va god!:D smaka som naturgodis :p intr så konstigt kanske, ca 20g socker i!

Av Elise - 22 maj 2015 15:59

Nu är ja hemma från skolan :p känns knappt som vi vart i skolan. För de enda vi gjort idag var ett bild"prov" som man skulle vara 2 på, så jag och en till som missade provet fick gö de, sen vare bara läxförhör på engelskan, sen film på både resten av engelskan oxh spanskan, så rätt chill får ja sägs ;)

Så i brist på mat hemma så fåre bli gröt utan banan och proteinpulver, för vågar inte ha pulver utan banan haha, så istället äre bara russin, 1 msk chiafrön, och typ 1 tsk jordnötssmör :D vart faktist gott me jordnötssmör :)
Ja tänkte baka när ja kom hem, men vi hade bara 3 dadlar.. Så får väl bli en annan gång :)

Men ja undrar om ja ska äta en av domdär eat natural barsen påvägen till Sthlm :D elr kanske den sista hemmagjorda baren ja har ;) vi fårse! De e ju dock massa socker i eat natural barsen, men de e ju helg så ;)

Pcj ikväll blire grillaaaat :D

Av Elise - 22 maj 2015 09:56

Här har vi min frukost idag :D mycke müsli ;) gjorde gröt på müslin, som var förslag på baksidan av förpackningen, då kokade jag alltså upp 1 dl havregryn med 2 dl vatteb. Men ja skippade äggvitorna å så. Som ni ser vart de inte så mycke, och de påminner lite om äppelmos haha :p

Sen i skålen är de 7 msk kvarg med tinade björnbär och oxh 1/2 dl av samma müsli ;) väldigt varierat vare ja!

Och idag börjar vi klockan 12 :D ååh ca skönt! För första lektionen är inställd, sen så får man ju välja själv vart man äter mat, men tror de flesta i klassen äter hemma, sen börjar vår första lektion klockan 12 :) sen äre bara 2 lektioner till så blire helg!:D och vi kommer fram runt 8-9 ikcäll :) oxh imorn äre planerat stt vi ska gå på marknad, sen på söndag åker vi ju då hem igen.. Men förhippningsvid så hinner vi ju stanna kvar ett litet tag som förra helgen iaf :) på söndag alltså ;)

Men vi får väl hoppas att de blir nice i helgen :D sen äre bara 1 hel riktig vecka kvar!!:D de va flera veckor sen vi gick en hel normal vecka, intr ens denhär veckan va ju de, vi hade ju operation dagsverke i onsdags :p

Nä nu tror ja intr stt ja har så mkt mer å säga. Ska väl äta upp, som ja nästan gjort nu, sen göra mig iordning oxh packa klart, för alla morgongrejer packar jag ju ner nu allt eftersom, sen hoppas jag att ja inte glömmer nåt.. För min väska är mycke tommare nu än förra gången..?

Av Elise - 21 maj 2015 19:32

Här har vi en inte lika vanlig middag ;) sammanlagt 7 kalkonskivor, 3 på tallriken med chanponjoner och gurka, sen 4 på bröden med gurka, och sen 2 chiafrö-havssalt riskakor, 1 äpple, 1 banan, sen en liten blandning av tinade björnbär och müslin på bild :D man behöver inte bara använda müsli i fil ;) jo, sen en kopp te!
Jag har känt mig lite sådär i halsen idag.. Hoppas verkligen intr stt ja håller på å bli förkyld!

Men förresten, ja kom på världens bästa idé.. Att frysa banan, ev ha i lite vaniljpulver, och sen ha i bitar av cookie dough Questbaren!:D fatta hur gott de skulle va liksom..! Ja ska nog testa de i helgen tror ja :D liksom, nyttig B&J, kan de bli bättre helgmys elr?:)

Av Elise - 21 maj 2015 16:24

2 ihoprörda och stekta ägg med gurka, kalkon, och champinjoner :) skulle haft körsbärstomater också, men vi hade inge!

Men ska iaf äta upp detta sen åka iväg till träningslokalen, för vi ska hålla på å fixa där nere. Mellan halv4 och 7, och snart e klockan halv 5:p
Sen när ja kommer hem ska ja packa. Sen imorn äre fredaaaaag :D

Och btw, kolla va gott ja åt i skolan ;) denna baren va riktigt god! Bland mina favoriter!:D

Ovido - Quiz & Flashcards